RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. juuli 2011

VEIKO RÄMMEL: OMETI LÕPUKS KINNITUS OLEMAS, PALUKS VEEL!


Me teadsime seda ju varemgi, kuid otsest kinnitust ei olnud. Kõik põhines loogikal ja kaudsetel tõenditel. Rahvarindeid praktiseeris NSVL-i juhtkond juba teise MS lõpuaastatel nn sotsdemmi maades.

Samas oli ju KGB juhtkonnas piisavalt tarku mehi, kes said aru NSVL-i lagunemise paratamatusest. Rahva rahulolematus tuli suunata nõukogude poolt kontrollitavasse liikumisse. Rahvarinne oli hea ja järeleproovitud variant. Lootus oli, et õnnestub endised liiduvabariigid sulatada SRÜ-ss, ka see oli juba sellel ajal ettenähtud. Paraku kees kokal pudru lihtlabaselt üle!

Tuletage meelde seltsimees Savisaare vahkviha I Sõltumatul Noortefoorumil paljalt sõnaühendi iseseisev Eesti peale, mina mäletan hästi. Või tema, Made, Kallase ja Titmaa nn IME-t. Targad mehed ei saanudki eeldada, et selline absurdsus töötaks, ei, see oli vajalik jätmaks meid Venemaa oblastiks kuberner Savisaare juhtimise all. Marju Lauristin, kui intelligentne inimene ja juunikommunistide järeltulija aga hammustas selle asjanduse läbi, millest ka tema ja Savisaare lahkheli. Ta ei soovinud ilmselt korrata vanemate viga ja oma kodumaad müüa. Au ja kiitus talle. See eest sm.Savisaar jätkab koos oma Keskerakonnaga sama asja tänaseni ja leidub rumalaid, kes teda usuvad ning arvavad, et sm.Savisaar võitles Eesti vabaks.

Alati on vaja võimulolijatel luua ühiskonnas vastandumist, et oma seatempudelt rahva tähelepanu kõrvale toimetada. Kõnesoleval ajal olid selleks Rahvarinne ja Interrinne, mõlemad kutsutud ellu KGB poolt. Mis on siis täna, REF ja IRL ning Keskerakond. Tuletage meelde, kuidas ka kõnesoleval ajal kõik RR-s olnud tegelased sõimasid tõeliselt rahvuslikke ja iseseisvusmeelseid liikumisi ja parteisid. MRP-AEG-d, mitteformaalseid noorteühendusi, hiljem ERSP-d. Radikaalid, äärmuslased, fašistid - olid süüdistused mis kõlasid. Mis on täna teisiti? Samu termineid kasutab kartellimeedia kõigi rahvuslaste suhtes. Siin on nii KE-d, kui ülejäänud ühe mütsi all. Kõik kordub! Kui omal ajal suunas ja juhtis protsesse KGB, siis nüüd ilmselt FSB, KAPO jt eriteenistused kellel huvi, miks mitte ka MOSSAD?

Riia OMON-i komandör: Baltimaade rahvarinded loodi KGB kontrolli all

Venemaa telejaama "5 kanal" otsesaates ütles kunagise Riia OMONI komandör Tšeslav Mlõnnik , et Baltimaade rahvarinded loodi KGB kontrolli all.
"Me ise koostasime 1989. aastal nende inimeste toimikud, kes oli Rahvarinde eesotsas nii Leedus kui ka Lätis," meenutas endine eriüksulane 25. mail eetris olnud otsesaates.
Saates osales ka kunagine kurikuulus ajakirjanik Aleksander Nevzorov, kes selle lause järel pani näpu suu kohale, soovides, et Mlõnnik enam edasi ei räägiks.
See liigutus ei peatanud aga Mlõnnikut, kelle sõnul toimus 1989. aasta novembris infoleke. "Kuid materjalid, mis toona said koostatud, huvitavad ka praegu paljusid sealseid (st Baltimaade) poliitikud," ütles ta.
Mlõnnik lisas, et kuigi paljude poliitikute toimikud õnnestus eriteenistustel Venemaale toimetada, jäi osa neist siiski Lätti. ÕHTULEHT
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP