RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 30. juuli 2011

MATTI ILVES: NATO EBAÕNNESTUNUD RÜNNAK

Äsja teatas Vikerraadio, et NATO püüdis purustada Liibüa TV satelliitantennid, kolm neist olevat ka tabamuse saanud. Liibüa TV pilt on aga siiani näha Londonis ja on ka nähtav Eestis, just praegu vaatasin seda.
Rünnaku põhjus olevat televisiooni poolt tehtav terroripropaganda, mida edastatakse üle maailma. Kahjuks keelt oskamata ma ei saa seda kinnitada ega ümberlükata. Pildi järgi otsustades ei näidata seal midagi eriskummalist, ära on jäätud meelelahutussaated. Näidatakse peamiselt uudiseid sõjast ja maailmast, reportaaže sõjategevusest, haiglatest ja iga päev mitmeid suuri rahvakogunemisi kõnedega.
NATO on tegelikult Liibüas hädas, eriti Euroopa liitlased, nimelt ei jätku täpsuspomme ega rakette ja juba umbes kuu aja pärast peale rünnakute algust pidid eurooplased pöörduma USA poole täpsusrelvade saamiseks, need on võrdlemisi kallid ja Euroopa riikide kärbitud eelarved ei kannata nende soetamist välja.
Paistab, et NATO on kasutusele võtnud ka tavalised pommid ja raketid, ning seetõttu kasvab tsiviilohvrite arv.  BBC 7. juuni andmetel on saanud surma õhurünnakutes 700 tsiviili, nüüd ilmselt juba tublisti rohkem.
__________________
Lugege lisaks: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/06/matti-ilves-liibua-sojast-ja-ohtlikest.html
__________________
Ka täna 4. augustil on Liibüa TV veel Eestis vastuvõetav, paistab, et NATO pole võimeline saateid õhulöökidega katkestama, või on hoopis sellest plaanist loobunud.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP