RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 9. juuli 2011

Eesti tulevik Euroopa Liidus: venestamine ja jätmine Venemaa mõjusfääri

Allolev on Euroopa Nõukogu soovitused Eesti Vabariigile. Isanimed passi (slaavi komme!), venekeelsed sildid, kodakondsus kõigile, kodakondsusetutele õigus parteisid valida jne. Hullem venestamine kui Nõukogude Liidus! Jah nüüd võib öelda, et EN pole veel Euroopa Liit, ja et Venemaal pole EL-i üle nii suurt mõju. Kas tõesti arvatakse, et EL-is pole "Schrödereid"? Ja kui Nord-Stream käiku läheb, ongi EL Venemaa lõa otsas. Tehtud! Mis annaks alust uskuda, et ainult Raha kummardavad europoliitlitsid meid maha ei müüks? Müüvad ja kuidas veel! Alljärgnev ongi meie saatus, kui me lõpuks iseseisvaks ei hakka!


Isanimed passi, vene keelsed sildid, kõigile kodakondsus ja mittekodanikele õigus parteidega liituda
Kodakondsus tulgu keele­­eksamita, mittekodanikud saagu parteidega liituda, Eesti kohanimedes võetagu kasutusele kirillitsa ja ametlikes dokumentides olgu isanimi.
Need on vaid osa Euroopa Nõukogu soovitustest Eesti riigile, et parandada siinsete rahvusvähemuste olukorda, kirjutab Eesti Päevaleht.
Soovitusi ei ole veel avalikustatud, kuid eri Eesti ametkondades koostatakse neile praegu vastuseid. Avalikuks saavad need tõenäoliselt tuleval aastal. Siiski võib põhilisi ettepanekuid juba praegu nimetada, kuna siseministeeriumi avalikustatud vastused lubavad neist aimu saada.
Euroopa Nõukogu ei ole Euroopa Liidu insitutsioon, vaid 47 riigi rahvsuvaheline organisatsioon, mille üks tegevusvaldkond on rahvusvähemuste kaitse raamkonventsioonide täitmise kontrollimine.
Inimõiguste instituudi juhatuse liige Merle Haruoja selgitas, et Venemaal on Euroopa Nõukogus suurim esindatus, vene keel on seal ka üks ametlikult kasutatavaid keeli, ning väga suur osa infost, millele tuginedes ettepanekuid tehakse, jõuab sinna Eesti tegutsevate organisatsioonide kaudu, mida võidakse rahastada Moskvast.

Allikas:  http://rahvuslik.blogspot.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 9. juuli 2011, kell 14:07  

See on nüüd küll viimane lollus! Loodedavasti ei võeta meil kuulda neid soovitusi!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP