RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 2. juuli 2011

Eesti Rahvuslik Liikumine - 5 aastat!

Reede, 01 juuli 2011 10:09 Pole olemas õilsamat armastust kui armastus oma kodu, pere ja kodumaa vastu.
Pole olemas paremat liikumist kui see, mis juhindub arusaamast, et ühiskonna turvaliseks, stabiilseks ja jõukaks arenguks on parim OMA RAHVA RIIK.

"Eesti on ainus koht maailmas, kus eestlastel kui põlisrahval on eelisõigus ja kohustus luua tingimused oma rahvuse, keele ja kultuuri kestvaks arenguks ning rahvuslikuks julgeolekuks. Kaitskem siis oma kodu koos ning arendagem ta selliseks, millise kodu eest meie lapsed ja lapselapsed tulevikus uhkust saaks tunda!" kirjutab täna VIIE AASTASEKS saav Eesti Rahvuslik Liikumine oma kodulehel.

ERL sünni kohta märgib Wikipedia, et 18. aprillil 2006 ilmus ajalehtedes Sakala ja Võrumaa Teataja artikkel, milles ERLi algatajad Ain Saar ja Aavo Savitsch teatasid, et peavad vajalikuks avardada Eesti poliitilist maastikku uue liikumise näol.

1. juulil toimus Jõgevamaal Puurmani kultuurikeskuses ERLi ametlik asutamiskoosolek, kus liikumise juhiks valiti Anti Teraväe. Juhatusse valiti Jüri Böhm, Alar Ehala, Martin Helme, Ene-Liine Kess, Ain Saar ja Kadri Säre. Asutamiskoosoleku alguseks oli ERLi liikmeks astunud 89 inimest. Helme sõnul oli Puurmanni kohale tulnud veidi üle kolmekümne selleks hetkeks ERLiga liitunu, lisaks tosinkond külalist. Asutamisakt sai 25 allkirja.

30. aprillil 2011 Tallinnas toimunud ERLi üldkoosolekul valiti liikumise uueks juhiks Aivar Koitla.

BHR ühineb paljude eestimaalaste õnne- ja edusoovidega Eesti Rahvuslikule Liikumisele - in saecula saeculorum pro Patria!
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP