RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. juuli 2011

MATTI ILVES: NORRA TERRORITEOD ON VABAMÜÜRLASTE ORGANISEERITUD

Nüüd olen ma päris kindlalt veendunud, et Norras aset leidnud terroriaktid olid massoonide poolt organiseeritud. On ju nende korraldaja Anders Behring Breivik vabamüürlasvend. Miks valiti aga välja Norra riik? Vastus on siin lihtne, Norra on teatavas mõttes vaenulik ja ei kuulu veel "paradiisi" Euroopa Liit. Täiesti meelevaldne on isegi oletus, et keegi massoon avaldab avalikult paremäärmuslikke ja lisaks veel multikultuuri vastaseid vaateid ilma, et kõrgema kraadiga vabamüürlased selleks luba pole andnud. See salaorganisatsioon on rangelt hierarhilise struktuuriga, vabamüürlusega saate tutvuda SIIN. Nüüd kuuldavasti teeb see Breivik politseiga koostööd ja kui ta üldse vangi mõistetakse, siis tuleb ta vendade abiga sealt mõne aasta pärast välja.
Milleks seda tehti? Aga selleks, et seada löögi alla rahvuslus, nn paremäärmuslus ja multikultuursuse vastasus. Meilgi kõlavad juba üleskutsed lämmatada "paremäärmuslus" ja säilitada ning tugevndada valvsust.
"Postimees" kirjutab: "Vikerraadio raadiosaates «Rahva teenrid» käidi välja mõte, et nii Liibanoni kui ka Norra sündmuste taustal tuleks uuesti üle vaadata sise- ja välisjulgeoleku teemad.
«Siin on väga suur ja lai tööpõld, mis ei seisa ees vaid kapol, vaid ka igal inimesel eraldi,» hindas Lauri Hussar. «Kui räägime kasvõi reisimisest – kuhu reisimisest ja kuidas reisimisest. Tundub, et ka ainult sellest ei pruugi piisata. Silmad lahti ei tule käia ainult islamimaades.»
Hussari hinnangul tuleks vaadata, mis meie ümber toimub - näiteks kuidas poliitilisel maastikul seisukohad kujunevad ja kas on pinnast paremäärmusluseks.
«Eesti poliitikas ja Eesti poliitikutel võiks nende sündmuste valguses olla oluliselt suurem vastutus meeleolude õhutamisel,» arvas ta."
Euroopa Liidus ehitavad meile neomaksistlikku, multikultuurset "heaoluühiskonda" aga just vabamüürlased, bidelberglased ja neomaksistid, lugege ka SIIT.
Pööran veelkord tähelepanu Euroopa Ülemkogu presidendi Herman van Rompuy sõnadele, et rahvuslus on Euroopa Liidu suurim vaenlane ja see võib tulevikus viia lausa sõjani.
Foto: Anders B.Breivik vabamüürlasena
_________________
Veel. Raadio teatas, Norra politseil on andmeid, et Breivik ei tegutsenud seda kuritegu sooritades üksinda.
M.I.
_________________
Praegu teatas Vikerraadio, et Breivik OLEVAT tegutsenud ikkagi üksinda ja veel ka seda, et "paremäärmuslastega" ta seotud ei ole. Seega lükkas raadio ümber eelneva info. Usun, et hoolmata sellest paremäärmuslaste ründamine meie meedias jätkub.
M.I.

16 kommentaari:

jaanus1 24. juuli 2011, kell 08:56  

Sõnnik - jutt ja blogija, ma mõtlen.

Matti Ilves 24. juuli 2011, kell 10:58  

Mõtelge, mida tahate.

Anonüümne 24. juuli 2011, kell 11:45  

Re: Milleks seda tehti? Aga selleks, et seada löögi alla rahvuslus, nn paremäärmuslus ja multikultuursuse vastasus.

Möga!

Milleks seda tehti? Õige vastus oleks: Aga selleks, et seada löögi alla multikultuursus ja rahvusluse vastasus.

Vaata ometigi tema postitatud videot ja loe manifaesti!

Matti Ilves 24. juuli 2011, kell 12:27  

Lihtsameelsed! See on vaid jälgede segamine.

Matti Ilves 24. juuli 2011, kell 12:41  

Veel: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/delfi-oslos-kas-multikultuurne-tanavapilt-arritab-norralasi-rohkem-kui-nad-tunnistada-tahaksid.d?id=50080113&l=fplead

Anonüümne 24. juuli 2011, kell 15:38  

asjalik tähelepanek Matti poolt!
Lugesin isegi seda infot mis justkui rahvale presenteeritud, ja no ei ole loogiline, see jutt siin on juba loogilisem, kuid vara öelda mis siis tegelikult toimus ja toimub.kui siis... ütleks veel, et mõiste vabamüürlus on väga lai mõiste, ja ma oma mõttekäikudes sellist terminit üldse ei kasutaks. nn. vabamüürlasi on seinast seina, täiesti erinevate taotluste ja toimivate hierarhiatega.

Matti Ilves 24. juuli 2011, kell 15:50  

Tänan kaasamõtlemast.

Paul 24. juuli 2011, kell 19:19  

Matti on asjadest õieti arusaanud!
Vabamüürlased proovivad ainult segadust külvata ja selle varjus oma sanktsioone läbi viia!

Anonüümne 25. juuli 2011, kell 11:28  

Kui vabamüürlased selle asja korraldanud oleks, oleks nad ehk leidnud teostajaks kellegi, keda ei saa nii otseselt nendega seostada. Praegu järgneb kindlasti tohutu antimassoonsuse kasv kogu maailmas.

Matti Ilves 25. juuli 2011, kell 12:18  

Kui palju räägitakse sellest, et vabamüürlane selle veretöö korraldas? Jutt on hoopis kristlikust fundamentalistist, mis on hoopis midagi muud.

Anonüümne 25. juuli 2011, kell 12:46  

Point selles ongi, et see foto vabamüürlase rüüs on võltsitud! Montaazhi jooned on liiga selgelt nähtavad.
Mis te arvate, mis nüüd varsti järgneb? :-)
Minu arvates see, et vabamüürlased pesevad "oma käed puhtaks" - esitades sama väga pidava tõendi - fakti foto võltsingust.
Ja saavad ka õige pisut juurde "märtri mainet", et oma organisatsiooni "õilsusele" veel plusspunkte teenida ja nende vastu hääletõstjaid vandenõuteooriate alusetuses süüdistada.
Nad on olnud ju meeletult andekad igasugu topeltmängudele.

Matti Ilves 25. juuli 2011, kell 13:38  

Need ei pruugi võltsingu, vaid hoopis lisatud valgest taustast olla. Miks keegi ei räägi võltsingust? Seda fotot on kasutatud palju, ka ETV, varjates ainult massooni "põlle".

Anonüümne 25. juuli 2011, kell 15:02  

Sa Matti ei arva, et asja taga on CIA ja Mossad? Kogu Norra poliitika on olnud Iisraeliga tülis, neil lastel seal saarel isegi olit "boikott israel" lipud käes. Miks toimusid terrorismivastased õppused Oslos paar päeva enne plahvatust?

Matti Ilves 25. juuli 2011, kell 17:19  

CIA ja Mossad? Ei oska ütelda, andmed puuduvad. Aga küllap massoonidel nendega sidemed on.

Anonüümne 26. juuli 2011, kell 19:25  

Jep, jutt õige. Tõestus sellest et see oli vabamüürlaste töö on see et politseil nii kaua aega läks. Kujutage ette pilti, tuleb hädaabikeskusesse kõne: "meil on lugematu hulk hukkunuid ja hullunud püssimees tapab lapsi halastamatult" See kõne pidi ju tulema hiljemalt paar minutit pärast esimest lasku, kõikidel on ju mobiilid. Politsei reageerimiskiirus peaks olema sellisel juhul max 10 minutit vaatamata et tegu toimus saarel. Ja ministritel on veel jultumust kiita politseid hea töö eest. Laps oleks sellega paremini hakkama saanud. No ja nüüd näed kuidas see manifesto laiali puistatakse ajakirjanduses ja kõik institutsioonid hakkavad massimmigratsiooni arutama ja päevalõpuks tõmmatakse moslemitele vesi peale. Mitte ainult Norras või Euroopas...vaid üle maailma! Pakuks ka et 11. september saab olema üks huvitav päev sel aastal. See on 10. aastane tähtpäev false flag rünnakule ja 20. aastane aastapäev sellest kui G. Bush senior kuulutas välja NEW WORLD ORDERi. Viimane takistus neil lõpliku kontrolli saamiseks on islam ja nüüd läheb madinaks, 53 riiki, 1,5 miljardit inimest, kuid see pole probleem. Neile tehakse nälja ja vaesusega üks-null ära.

Matti Ilves 26. juuli 2011, kell 21:04  

Tänan asjaliku kommentaari eest.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP