RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. juuli 2011

TERRA88.COM: Vabaduspartei patriootide kätte

Pärast rohkem kui aasta väldanud võitlust on Vabaduspartei - Põllumeeste kogu seaduslikuks juhatuseks tunnistatud oktoobris valitud juhatus koosseisus Lamus, Raun, Toome, Rjazin, Teinonen. Tüli käis koguni Riigikohtus, kuid tänaseks on meelsuspolitsei kiuste ka register oma töö teinud ja asi ühel poolel.

Lahing sai alguse mullu juunis, kui erakonna eakas juhtkond valis uueks juhis Kaitsepolitsei kaastöötaja Valdo Paddari . Võimalik, et kõik järgnenu toimuski meelsuspolitsei tellimusel – loetagu nt kui suure rõõmuga Kapo oma aastaraamatus kirjeldab rahvuslaste koostöö nurjumist ja ebaedu valimistel. Paddari juhatus arvas erakonnast välja hulga inimesi, kes olid mõned kuud varem erakonda vastu võetud. Sellise ebaõiglusega välja arvatud isikud ei leppinud ja alustasid võitlust, mille tulemus on nüüd käes.

Tulemuseks on uus rahvusmeelne juhatus. Tulemuseks on Kapo-Paddari ning hulga vanakeste välja arvamine ning erakonna juhtimise siirdumine tööealiste ja töövõimeliste kätte.

Mida aga suutis Kapo kaastöötaja Paddar vanakestes moodustatud juhatusega teha oli erakonna jätmine Riigikogu valimistest välja. Toompea režiimi tööriist Kaitsepolitseiamet kirjutas sellest oma aastaraamatus nii:
Marurahvuslike liikumiste juhtfiguuride omavaheliste vastuolude tõttu osaleti 2011. a. valimistel aga enamasti üksikkandidaatidena. Kas Paddar sai selle teeme eest Kapolt raha ja kui sai siis kui palju, seda me ei tea. Oma valimiskampaaniat suutis too töötu mees rahastada 10 tuhande euroga, mille olevat kasiinost võitnud. - Uskugu kes tahab.

Nüüd on siis Eestis lõpuks taas rahvuslik erakond. Aeg on hakata jõudusid koguma, et võidelda Eesti iseseisvuse taastamise nimel ja Toompea ekskommarite režiimi vastu.

Vabaduspartei veebileht:  http://www.vabaduspartei.ee/

2 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com 16. oktoober 2011, kell 00:28  

Sinnamaani kui pole defineerituid eesti rahvust on kõik liberastid,tolerastid,kommunistid,
ning
rahvuslased ühe pulga peal ja ei ole nood teistest paremad.
Selleks,et tunda muret eesti rahvuse pärast tuleb esmalt tõstatada probleem s.o. defineerida eesti rahvus.Kui pole eesti rahvust defineeritud siis kõik jutud rahvusest osutuvad sõnakõlksuks.
Kui meil on selgelt defineeritud rahvus siis selle hüvanguks pühenduvad kõik abinõud.
Niisiis,kui on selge kes me oleme siis pole ju vahet mis riigivõim meil valitseb sest me ikka ajame oma asja.
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2011/08/kas-juudid-on-meile-onneks-voi.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com 16. oktoober 2011, kell 00:29  

Vigade parandus:
Sinnamaani kui pole defineeritud



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP