RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 5. aprill 2013

Boikott eestivastasele DELFI-le!

Uudisteportaali DELFI venekeelne versioon RusDELFI külvab aastast-aastasse süsteemiliselt eestivastast meeleolu siinsetesse venekeelsetesse muulastesse. See on ammu ületanud normaalsuse piiri ja tegu ei saa olla millegi muuga, kui teadliku tegevusega. Aina ilmuvad sihilikult Eestit ja eestlasi negatiivselt, naeruväärselt, põlglikult või lihtsalt vaenulikult kajastavad artiklid. Isegi kui eestikeelses Dlfis on mingi neutraalne uudis Eesti kohta, siis RusDelfis osatakse see ikkagi väänata eestivastaseks, justkui soovitaks "ärapanna", ja kommentaarid on ka muidugi vastavad.

Kommentaarid on RusDelfis üldse omaette ooper. Sellist räiget sõimu ja vaenu ei taluks ükski endast lugupidav riik. KaPo ei tee väljagi, kui sõimatakse eestlasi ja Eestit, külvatakse avalikult rahvastevahelist vaenu. Tegu ei ole ju juutidega, kelle puhul reageeritaks koheselt ja resoluutselt. Eestis on aga eriti pärast Promksmässu võetud venelaste suhtes ülileebe ja mittesekkuv hoiak. Nii nagu pronksmässajad jäeti teadlikult karistamata, nii toimib see ka muude venelaste/venekeelsete pättide puhul.

RusDelfi jätised müüks raha/klikkide nimel oma vanaema ka maha. Mis sest Eestist ja eestlastest! RusDelfi (ja muidugi koos sellega ka kogu Delfi) on hullem kui Kesknädal. RusDelfi tekitatud paska annab riigil seedida.See sünnitab aina uusi eestivastaseid venelasi. Kas see ongi riigi suurima venekeelse uudisteportaali ülesanne? Kasvatada 5 kolonni ja igapäevaselt hoida neid õigel vihakursil? Kuhu see viib? Kas me võime öelda, et äsjane eesti tüdruka tapmine ei saanud innustust RusDelfi Eesti ja eestlastevastasest õhustikust? Kaua sa kannatad ja talud seda? Kusagil peavad olema piirid. Keegi peab hakkama vastutama ja andma endale aru, et igal teaol on tagajärg! Teadlikul ja sihipärasel vaenuõhutamisel on veel eriti räiged tagajärjed.

Näited riigi venelaste kartusest on lõputult. Küll lastakse venelastel pidada seadusevastast grillsöetehast, see läheb sageli põlema, riik kustutab, tiblad irvitavad näkku ja...tehas töötab edasi ja kõik laiutavad käsi... Venelased peksavad eesti tüdrukut, tüdruk kirjutab avalduse politseisse, politsei ei tee midagi ja tüdruk lõpuks piinatakse surnuks... Venelased peavad kortermajas salaviina müügikohta - juba 20 aastat! Riik on mõned korrad läbiotsimist teinud, kuid kuna pätis on osavad (ei hoia palju salaviina koduseinte vahel), ei saada midagi teha. Aga äri käib, päevast-päeva. Jälitusmenetlusi teha ei või jne...

Mis kuradi riik see tänane Eesti riik on? See on munadeta hale riik, kellele võib iga pätt perse kusta. Vanglas nimetatakse neid, keda koheldakse loomadena, kelles ei nähta enam inimest - allalastuteks. Eesti riik on end ise alla lasknud. See kuradi demokraatia ja sallivuse mula on viinud riigilt viimasegi julguse ja jõu näitamise võime. Ollakse üdini mannetud ja lõdid. Riik ei seisa enda ja põlisrahva eet ning on nagu vedel sitahunnik... Kurb, kurb...

Mida meist igaüks aga teha saab on see, et ei külasta seda DELFI peldikuseina ja kuulutab sellele resoluutse BOIKOTI!

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP