RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 11. aprill 2013

Sotsiaaldemokraat Ossinovski: õhkkond piirilepingu küsimuses on äärmiselt positiivne

Rääkides sõnade ja mõistete poliitilisest muundumisest tuleb tõdeda, et see teema pole meile uus. Eestlane on sellega harjunud ja oskab piisavalt hästi ridade vahelt lugeda. Selle koolituse eest tuleb meil tänada idanaabrit.

Ühesõnaga - poliitilises tähenduses võivad paljud positiivsed asjad tähendada negatiivsust ja vastupidi. Nii ka sotside parteisse kuuluva Eesti delegatsiooni liikme Ossinovski rõõmuhüüatus piirilepingu positiivsusest tähendab maakeeli, et: "... võib-olla tabab meie rahvast suur rõõm ja õnn ning venemaa võtab vastu neile Eesti poolt tehtava kingituse - saab endale tasuta territooriumid, mis hetkel venemaa poolt on okupeeritud. Maksma ei pea venemaa meile selle eest midagi, lubama ei pea midagi, tegema ei pea midagi ... lihtsalt peab nõustuma meiepoolse kapitulatsiooniakti e. piirilepinguga."

Moskvas viibiv riigikogu väliskomisjoni liige Jevgeni Ossinovski (SDE) sõnul on kohtumised piirileppe küsimuses kinnitanud Vene poole huvi teemaga tänavu lõpusirgele jõuda.

Ossinovski rääkis Vikerraadiole, et täna olid kavas kohtumised  Vene Föderatsiooni parlamendi ülemkojas, sealse väliskomisjoni esimehe Mihhail Margelovi ja teiste komisjoni liikmetega. Pärast seda jätkus kohtumine lõunalauas, vahendas RahvusRinghääling.

"Õhkkond tänastel kohtumistel oli äärmiselt positiivne. See ei ole enam üllatava, sest see on juba kolmas kohtumine härra Margelovi komisjoniga. Kõikidel juhtudel on olnud õhkkond ja üldine meeleolu väga positiivne. Nii ka sel korral," kinnitas Ossinovski. Homme seisavad aga ees olulisemad kohtumised, sest siis saab Eesti delegatsioon kokku riigiduuma väliskomisjoni esimehe ja delegatsiooniga. Samuti ootab ees kohtumine asevälisminister Vladimir Titoviga.

"Loodan, et sealt saame selgemad indikatsioonid, millal võiks oodata Venemaa välisministeeriumi poolt järgmisi samme, sest Eesti pool on juba aktsepteerinud praegust läbirääkimiste käiku," lausus Ossinovski, kelle hinnangul on tõenäoline, et lepinguni jõutakse veel sel aastal.
 
________________
Piirilepingust lugege veel SIIT. 
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 11. aprill 2013, kell 15:00  

1. Eesti ja Vene FV riigipiir on määratud 1920. aasta 2. veebruari Tartu rahulepinguga ning on koos Iseseisvusmanifestiga üks meie riikluse alusdokumentidest.

2. Kavatsetav uue piirilepingu sõlmimine kuritegeliku kommunistliku režiimi õigusjärglase Vene Föderatsiooniga on ÕIGUSTÜHINE ning otseselt PÕHISEADUSEVASTANE TEGEVUS.

3. Kuni Vene Föderatsioon pole hukka mõistnud kommunismikuritegusid ja ja neid teostada aidanud isikuid (kasvõi postuumselt) reaalselt karistanud, ning kannatanute ees AMETLIKULT VABANDUST PALUNUD, pole läbirääkimised selle riikliku moodustisega seaduslikud.


Tervitades

Olev Vallimaa

Matti Ilves 11. aprill 2013, kell 16:22  

Olev, tänan hea kommentaari eest.

Anonüümne 12. aprill 2013, kell 02:55  

Põhiseadusele on ammu sülitatud ja vannutakse valet nii ,et silm ka ei pilgu.On ainult üks hea asi halvast.Kõik, mitmekordse valitsuse, lepingud saab tühistada kui tõestada nende võimule saamine, pettuse teel!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP