RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 22. aprill 2013

MATTI ILVES: HOMOPROPAGANDA ON LÄINUD TALUMATUKS

Neomarksistliku Euroopa Liidu toel on meil läinud homoseksuaalne propaganda täiesti talumatuks. Seda tuleb järjest nii raadiost, televisioonist ja kirjutavast pressist.
Me peame ju täitma E Liidu direktiivid, mille järgi abielu peab olema mitte mehe ja naise vaheline liit, vaid võib olla ka kahe samast soost isendi kooselu. See on muidugi täiesti absurdne, kuid mis teha. Samuti on päevakorras sellistele paaridele lapsendamise õiguse andmine.

Lilla kisa on nii kõva, et võiks arvata - nad moodustavad ühiskonnast enamuse. Tegelikult ainult 2,8 protsendil meestest ja 1,4 protsendil naistest on teatud kalduvus homoseksuaalsusele (või biseksuaalsusele), kuid nad ei puugi olla veel homoseksuaalid, tegemist on tühise vähemusega ja vaid osa neist on väga häälekad propagandisid E Liidust ning erafondidest tuleva raha abil.

 Homoseksuaalsust peaks käsitleda väärarenguna ja puudena, mis on saadud juba sündides, või ka lapseeas väära kasvukeskonna tingimustes. Paljud teadlased on kindlal arvamusel, et homoseksulsus on täiesti ravitav! Raviks on kasutatud edukalt tänapäevast hormoonravi, kombineerides seda psühholoogiliste seanssidega ja tulemused on väga head. Välja on töötatud ka spetsiaalseid ravimeid. Nende arstiteadlaste hääl on aga täiesti maha surutud ja pole üldse kuuldav.
Homoseksuaalid käsitlevad rahastajate toel aga oma puuet inimõigusena, millega kõik peavad leppima ja vähe veel sellest, seda tuleb pidada normaalseks. E Liidu osariikide valitsusi, ka Eesti valitsust, ei näi üldse häirivat see, et rõhuv enamus mõtlevaid inimesi on sellise propaganda vastu.
Kohutav on see, et selline popaganda tungib juba lasteaedadesse ja koolidesse ning lastekirjandusse. Seda seepärast, et noores eas on lastest võimalik kujundada uusi homosid. Hiljuti sai mulle teatavaks fakt, kus homoaktivstid tungisid ühte 6. klassilisse algkooli, aga selle kooli direktrissil jätkus julgust nad välja visata.

Milleks seda siis tehakse? Aga selleks, et kindlustada Euroopas  ja Läänes üldiselt neomaksistlik, diktaatorilk elukorraldus ja hävitada meie traditsioonline ühiskond kõikehõlmava tolerantsi silda all, mis on muudetud justkui omaette väärtuseks. Kõik taoline propaganda soodustab ka traditsioonilise perekonna hävingut, see aga oli seatud eesmärgiks juba Marksi-Engelsi "Kommunistliku Partei Manifestis": "Perekonna hävitamine! Isegi kõige radikaalsemad pahandavad selle kommunistide häbiväärt kavatsuse üle. ... Millele on rajatud kaasaegne, kodanlik perekond? Kapitalile, erakasusaamisele. ... Või heidate meile ette, et me tahame kaotada laste ekspluateerimise oma vanemate poolt? Selles kuriteos tunnistame endid süüdi."

Sellisesse väärastunud ühiskonda tahetakse meid juhtida ja rahvuslaste kõige tähtsam ülesanne on euroimpeeriumist välja astuda.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP