RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 20. aprill 2013

Venemaa eesmärk on muuta vene keel ühes EL-i riigis riigikeeleks


Mis peitub FSB aktiivse värbamis- ja öönestustegevuse taga EL-is, eriti Eestis ja Lätis? Selle taga on Venemaa soov muuta vähemalt ühes EL-i riigis vene keel riiklikuks keeleks. Sellest räägib avalikult FSB juhitav portaal REGNUM.RU. See muudaks vene keele automaatselt EL-i üheks ametlikuks asjaajamise keeleks ja suurendaks selliselt Venemaa mõju EL-ile. Seepäest ei väsi Venemaa Eesti venestamisel ja öönestamisel. Ostetakse Eesti maad ja kinnisvara kokku, soovitakse viisavabadust, et ujutada Eesti üle uute venelastega, ostetakse ära meie poliitikuid jne. Toetatakse eriti Keskerakonda ja Sotse, kes teevad FSB-le meelepärast poliitikat (ennekõike vene keele eest võideldes). Eesmärk on anda venelastele lihtsustatult kodakondsus, Riigikogu valimisõigus ja saavutadagi see, et pealtnäha täiesti seaduslikult muudetaks vene keel Eestis teiseks riigikeeleks. See ei ole nii ulmeline stsenaarium, kui võib paista. Äsja osteti ära isegi IRL-Ref, kes müüb põhiseaduse vastaselt maha okupeeritud Eesti maa-alad. Selline äraostmine on väga ohtlik. Mingit sõprus tänase Venemaaga olla ei saa, sest Venemaa muutub Putini juhtimisel üha enam Stalini-Venemaa sarnaseks totalitaarseks riigiks. Eestil tasub olla valvel ja sõrm päästikul. 
 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

3 kommentaari:

Anonüümne 21. aprill 2013, kell 00:22  

Siin ongi eestlase kitsas silmaring kes ei ole saanud riigist välja!Vene keelt võib kohata Euroopa igas riigis.Väga paljudel juhtudel on sellest rohkem abi kui inglise keelest ,ammugi mitte eesti keelest.Keelte tundmine näitab vaid haritust.Soome õpetab koolides 11 keelt.Eestis ,tänu rossofoobidele, lapsed venekeelt enam ei oska.Andke mulle andeks aga vene keele oskuses või selle õpetamises, ei näe tõesti mingit tonti!

Jaanus Nurmoja 21. aprill 2013, kell 12:02  

Vene keele ametlikustamiseks Euroopa Liidus piisaks Ida-Preisimaa iseseisvumisest ja ühinemisest EL-ga.

Anonüümne 21. aprill 2013, kell 18:51  

Vene keele oskamine on eestlasele geopoliitiline trump! Kindel on see, et järgneval kümnendil on nendel ettevõtjatel kui noortel suur trump vene keele valdamises. prantslased , hispaanlased kui venelased jäävadki rahvuskeelseks ja ei austa inglise keelt. Vaid hädasunnil kasutavad inglist. Vene keele roll tasapisi tõuseb ja rumalus on sellest loobuda. Ei oleks paha kui osa eesti noori õpiks vene tehnilistes kõrgkoolides.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP