RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 2. aprill 2013

David Icke: Nõdrameelsete maailm, mida valitsevad hullud



icke 300x225 David Icke: Nõdrameelsete maailm, mida valitsevad hullud
David Icke esines möödunud aasta 27. oktoobril Londonis Wembley staadionil, kuhu teda oli kuulama kogunenud ligi 6000 inimest üle kogu maailma. Telegram tutvustab Icke’i ideid ja avaldab osa tema konverentsi avakõnest.

“Kogu maailm on hulluks läinud. Üks meeldivamaid hetki, kui sa üles ärkad, on teadvustamine, et mitte sina pole hull, vaid maailm on hull. Kui tõe rääkimine on ebamugav ja ebapopulaarne, kui tõe rääkimine võib olla isegi ohtlik – just see on kõige õigem hetk rääkimaks tõtt. Olla hull on tänapäeval normaalne,” ütleb Icke.

Inimesed on praktiliselt pimedad
David Icke on meie aja üks ühiskonnakriitilisema meelsusega kirjanikest. Ta ütles kohe pärast 11. septembri terrorirünnakuid, et “kui sa tahad teada, kes selle korraldas, siis uuri, kes sellest kasu lõikab”.
Icke usub, et maailma juhib käputäis inimesi, keda omakorda juhivad maavälised olendid: “Kui taimed saavad oma energia Päikesest ja inimesed füüsilisest toidust, siis need olendid vajavad eksisteerimiseks inimeste hingeenergiat. Meie oleme neile toidulaud. Et seda hingeenergiat võimalikult palju saada, tuleb ühiskonnas tekitada pidevat hirmutunnet, pidevalt on sõjad, elutingimused on aina raskemad jne.”
“Enamik inimesi ei ole valmis seda veel uskuma, sest inimese loomuses on arusaam, et kui oma silmaga midagi ei näe, siis pole seda ka olemas. Kuid teaduslikult on tõestatud, et inimesed näevad ainult nn helenduvat ainet, mis peegeldab nähtavat valgust, kuid üle 95% universumi massist on tume aine ja energia. See ei peegelda valgust, mistõttu inimese silm ei taju niisugust ainet, kuid seda on võimalik siiski mõõta nähtavale universumile avalduva toime kaudu.
Loomad näevad ainet ja sagedusi rohkem kui inimesed, sellepärast koerad ja kassid reageerivad ja ärrituvad tihti justkui mitte millegi peale. Tegelikult nad näevad midagi, mida meie silm ei saa näha. Nimelt, inimesed ei näe silmadega, “nähakse” ajuga. Meie silmad üksnes muudavad valguse energiasignaalideks, mis tõlgendamiseks pidevalt ajju voolavad. See “nähtav” valgus piirdub tillukese lõiguga elektromagnetvõnkumiste spektrist, mis omakorda moodustab kõigest 0,005% teadaoleva universumi mateeriast ja energiast. Just selles imepisikeses sagedusevahemikus dekodeerime me valguse füüsiliseks reaalsuseks. Seega on inimesed praktiliselt pimedad,” ütleb Icke.
Paljudel inimestel on aga võime näha väljapoole meie reaalsusest. Icke ei ole ainus, kes seda teooriat usub. Igal inimesel on võimalik teadvuse muutust esile kutsuda näiteks mediteerides või psühhotroopseid taimi tarbides ning näha neid olendeid “oma silmaga”.
Icke jätkab: “Maailma juhivad hullud inimesed ja tegelased teistest dimensioonidest. Kui sa ütled välja, et neid psühhopaate juhivad tegelased teistest dimensioonidest, siis öeldakse sulle, et hoopis sina ise oled peast segi ja hull. Nähtavasse maailma topitakse meile ette kamp hulle – nimetame neid näiteks poliitikuteks. Need on sellised hullud, kes peavad normaalseks pommitada tsiviilelanikke “rahu” nimel.”

wembley top David Icke: Nõdrameelsete maailm, mida valitsevad hullud

Hullud pankurid, arstid, õpetajad, teadlased
Ka pankurite kohta on Icke’il üht-teist öelda: “Siis on olemas veel sellised hullud nagu pankurid, kes laenavad meile raha, mida tegelikult ei eksisteeri ja küsivad selle eest lisaks ka intresse – mida samuti ei eksisteeri.
Enamik inimesi ei ole teadlikud, et raha, mida sa justkui näed oma pangakontol, tegelikult ei eksisteeri. Need on digitaalsed numbrid arvutiekraanil. Pangad loovad neid numbreid tühjast õhust ja küsivad intresse. Füüsilisel kujul on olemas ainult umbes 5% rahast, kõik ülejäänud on ainult numbrid arvutiekraanil. Ja inimesed mängivad seda mängu kaasa. Aitab! Aitab hullude mängu kaasa mängimast!”
“Arstidel pole aimugi, mis on inimkeha – veel vähem teavad nad seda, kuidas see toimib. Arstid teevad ainult seda, mida farmaatsiakartell neile ette ütleb. Imikud, kelle immuunsüsteem pole veel välja kujunenud, saavad esimese 18 elukuu jooksul hunniku mürgiseid vaktsiine,” räägib Icke.
“Siis on olemas õpetajad. Nemad ütlevad noortele seda, mida neil endil kästi uskuda, kui nemad koolis käisid. Nad peavad just seda õpetama, sest muidu jäävad nad tööst ilma. Nad dikteerivad seda, mis on õige ja mis vale. Lapsed, kes siia ilma sünnivad, lastakse läbi “hakklihamasina”. See, kui palju lapsed sellest kõigest hoolimata läbi näevad, näitab, et inimteadvusel on võime programmeerimisele vastu hakata,” jääb Icke positiivseks.
“Ja siis on olemas ka religioonid. Järjekordne hullus. On olemas üks raamat, millest keegi ei tea, kes selle kirjutas, ja selles raamatus on olemas kogu tõde. Keegi ei tea, kust see raamat tuli ja kui palju on sealset infot manipuleeritud, aga selles raamatus on olemas kogu tõde. Minu meelest on see hullus,” leiab Icke.
“On olemas veel sellised hullud, keda ma teame teadlaste all. Enamus neist ei uuri reaalsuse müsteeriumi, vaid veedab suurema osa oma ajast, nuputades välja uusi süsteeme, kuidas luua mürgiseid toidulisandeid või uusi keemiarelvi. Minu meelest on see hullus.”

wembley arena2 David Icke: Nõdrameelsete maailm, mida valitsevad hullud

Tänastes uudistes: Sitt! Sitt! Sitt! … Ja siis tuleb ilmateade
“Lisaks eksisteerib selline lollus nagu lennujaama turvakontroll, kus sa saad valida kiirituse ja seksuaalse ahistamise vahel. Sama käib ka laste kohta. Ja siis öeldakse mulle, et mina olen hull. Kas ma olen millestki valesti aru saanud?” küsib Icke, jätkates kontrollimise teemadel: “Samal ajal paigaldatakse kõikjale juurde üha rohkem turvakaameraid. George Orwell peaks saama endale ausamba. Suurbritannias on üle 200 kaupluses turvakaamerad juba ka WC-des ja riietuskabiinides.
Kõige moodsamad tänavalaternad Suurbritannias mitte ainult ei sisalda pealtkuulamisseadet, vaid nad salvestavad kogu vestluse, mis inimesed tänaval räägivad. Kogu taevavõlv on täis satelliite, mis võimaldavad sentimeetri täpsusega jälgida kõike, mis Maa peal toimub.”
“Ja siis kirjutas “vabade maa” USA president 31. detsembril 2011 alla seadusele, mis lubab igat ameeriklast eluks ajaks vangi panna ilma kohtuotsuseta, juhul kui teda kahtlustatakse terrorismis. Ja kes selle otsuse teha saab? President! Seesama inimene, kes annab käsu arreteerimiseks. See ei ole nali! Selline seadus on tõepoolest olemas – National Defense Authorization Act!” põrutab kirjanik ja mainib, et seesama president pälvis 2009. aastal ka Nobeli rahupreemia. “Alfred Nobel, kelle nimelist rahupreemiat jagatakse, leiutas muide dünamiidi ja teisi hävitusrelvi.”
Kõige suurema hulluse kohta ütleb Icke: “Planeedi Maa kõige suuremad terroristid peavad terrorismivastast sõda. Neil oleks vaja ainult peeglit. Kui paljud inimesed soovivad sõda? Tapmist? Mõned üksikud debiilikud ehk, aga enamik inimesi seda ei soovi. Meie ei taha sõdasid. Sõjad sünnivad ainult sellepärast, et need hullud seda soovivad. Inimrass on loovutanud oma jõu hulludele.
Need hullud istuvad arvutite taga ja vajutavad nuppudele ning tuhanded kilomeetrid eemal droonirünnakute tagajärjel hukkuvad tuhanded süütud inimesed. Lisaks arreteeritakse USA-s inimesi, kes toidavad kodutuid tänaval,” sõnab kirjanik.
David Icke on üle 20 aasta rääkinud, et orwellilik politseiriik on tulekul. Mitte sellepärast, et ta oleks prohvet, vaid ta lihtsalt jälgib mängu, samal ajal kui enamik inimesi loeb massimeediast, mis värvi kleite popstaarid kannavad.
“Massimeediast ei saa mitte midagi orwellilikest maailmakorra plaanidest teada, sest kogu massimeedia kuulub nendele samadele hulludele. Uudistest kuuleb ainult välja mõeldud valet ja sitta. “Tänastes uudistes: Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Sitt! Ja järgmiseks ilmateade,” iseloomustab Icke meediamaastikku.
“Ja nõndaviisi tuleb hulle siia maailma aina juurde. Selline elu käib põlvest põlve. Nii usubki enamus täielikku sitta, mida neile uudistest öeldakse. Ja siis nad ütlevad mulle, et ei ole võimalik, et käputäis inimesi juhib meie planeeti,” sõnab Icke lõpetuseks.

David Icke on alates 1990. aastast andnud välja 19 raamatut ja pidanud loenguid ligi 60 riigis. Eesti keeles on David Icke’i raamatuid välja andnud kirjastus Matrix.

Kuula David Icke’i kõnet siit:
Toimetas Hando Tõnumaa

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/david-icke-nodrameelsete-maailm-mida-valitsevad-hullud#.UVqiZVtLH7O

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP