RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 30. aprill 2013

Eurosotsialismi päikeseseäras - APRILL 2013

Ravimtaimed, maitsetaimed - keelata!
Järgmise aasta aprillist on suurem osa rahvameditsiinis kasutatavatest taimedest ja nende põhjal loodud preparaatidest Euroliidu uute direktiivide järgi tavamüügiks keelatud. Nii satub näiteks kalevi alla ka tavaline piparmünt, mis on sisse kantud EU direktiividesse kui “meditsiiniline ravimtaim” (medicinal herb) ning millele seetõttu rakenduvad karmimad müügi ja prepareerimise nõuded, mis usutavasti ürditalude tegevusele kriipsu peale tõmbavad, muretseb Vaatenurk.
Piparmünt on nüüd euro-seaduste kohaselt ravim, seega usutavasti kaovad meil apteekidest kõiksugu erinevad ravimtaimepakikesed, enamus raviürtide ja ravimtaimedega tegelevatest taludest kaotab oma turu ning kahtlemata leitakse piparmündi ja teiste looduslike ravimtaimede asemele sobivad keemilised tabletid ja pillid.
Kõnealuse direktiivi ümmargust ja laialivalguvat eestikeelset kaaskirja saate lugeda Euroopa Liitu Teatajast, viite piparmündile leiab aga konkreetsest direktiivitekstist.
*** vt. ka neid artikleid:* Euroloogika: IMF'i sõnul näitab Küprose juhtum, et Euroopa peab jätkama liikumist pangaliidu poole - On olemas loogika ja euroloogika. Viimane siinjuures on esimest välistav ja ka vastupidi. Nii vähemalt tundub see olevat kiirelt areneva eurosotsialismi valguses. Vaadeldav on midagi sarnast, kui külma ...
* Lühidalt - 29.01.13
- ... taktikast. Eurosotsid (ja erinevad vasakpoolitsejad) armastavad teostada modernseid inimkatseid ... Arutu nn sotsiaalne riigijuhtimine on Prantsusmaa viinud pankroti äärele. Prantsusmaa tööminister ..


Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP