RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 27. aprill 2013

"Rahvusliku Teataja" 16. number keskendub lilla kisa paljastamisele

                                                      RAVUSLASTE TALLINNA KLUBI

Ajalehe „Rahvuslik Teataja“ 16. number (märts-aprill 2013) ilmus 9. aprillil 2013, on teist numbrit järjest 12-leheküljeline ja pühendab suure osa leheruumist homoseksuaalsuse pealepressimise tegelike tagamaade tutvustamisele.
Esiküljel algavas ja 3. leheküljel jätkuvas arvamusloos „Homoabieludest“ tutvustab jurist, endine prokurör Feliks Saarevet omasooiharuse ja homoabielude meditsiinilist, juriidilist, keelelist ja moraalset külge. „Homoseksualism kui nähtus on vaieldamatult eesti rahvale ohtlik nähtus ja tuleb teha kõikvõimalik selle piiramiseks ja noortele levimise vältimiseks, vaatamata lääne seisukohtadele,“ tõdeb Saarevet kirjutise lõpupoole.
Sama autori kirjutises „Homopropagandast TV-s“ ja Taavi Reimani lühiloos (mõl. 3. lk.) „Ajaleht „Pedemees““ käsitletakse vastavalt televisioonis ja trükiajakirjanduses tehtavat seksuaalhälviklusepropagandat.
Kuuendal leheküljel olevas loos „Homod on ise sageli heterofoobsed“ lahkab eestimeelne publitsist Kristjan Mänd homoseksuaalsuse pealesurumise ühiskondakahjustavat mõju ja selle tegelikke ajendeid.
Kõrvalkülje alaosas asub Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks koostatud petitsioon perekonna kaitseks, milles kutsutakse üles mitte seadustama samasooliste kooselu ega võrdsustama seda abieluga. Lehekülje ülaosas paiknev, samalt sihtasutuselt pärinev pikem artikkel „Millised on homoliikumise eemärgid ja nn. kooseluseaduse tegelikud tagamaad“ tutvustab perekonna- ja ühiskonnalagundajate peamisi teooriaid ja teoreetikuid ning väidetavaid ja tegelikke eesmärke.
Üheteistkümnendal leheküljel on rubriigis „Lühidalt“ uudis „Mõrvarpedel löödi pea mõõgaga maha“. Seal on juttu omasooiharast jeemenlasest, kes oli Saudi Araabias vägistanud ja seejärel mõrvanud pakistanlase ning hukati selle eest pea maharaiumise läbi.
Hälviklusepropagandale vastu hakkama innustab ka 2. leheküljel paiknev juhtkiri ning tagaküljel, rubriigis „Vaimuvara“ leiduv koolidirektor Märt Sultsi 2004. aastast pärinev ja algselt päevalehes „Postimees“ ilmunud kirjatükk „Kohustus oma liiki säilitada“. „Ühiskonnal soovitan võtta kategooriliselt eitav hoiak homoseksualistide suhtes. Demokraatiale ei maksa neil siin apelleerida. Jutt seksuaalvähemuste õigustest? Sul pole looduse poolt antud õigust olla mittemees või mittenaine. Selle õiguse on võtnud homod ise oma väärastunud tegevuse põhjendamiseks,“ tõdeb Sults.
Esikülje alaosas annab Jüri Böhm lühiülevaate 16. märtsil 2013 Riias toimunud Läti leegionäride päeva mälestusüritustest. Asjaomased fotod on teinud Kalju Mätik.
Arvamusküljel (2. lk.) tutvustab sotsiaalmajanduse magister Einar Eiland, miks ja kuidas sai Eestist Euroopa Liidu (lüh. EL) tõukekeskus: EL-i tõmbekeskuste varustaja tooraine, ajude ja odava tööjõuga.
Majandusküljel (5. lk.) tõestab Eesti Iseseisvuspartei esimees, majandusasjatundja Vello Leito veenvalt, et Eesti maksab EL-ile märksa rohkem kui sealt ise saab. Järjejutu „Vestlusi ühistegevusest“ seekordses osas räägitakse vaheltkauplemisest ja kaubavõltsimisest ning toonitatakse vajadust vähendada vaheltkauplejate hulka miinimumini.
Teemaküljel „Mälu“ on kaks 2013. aasta 24. märtsist pärinevat konverentsideklaratsiooni: XVII Langenud Vabadusvõitleja Päeva konverentsi pöördumine ja „Avaldus Langenud Vabadusvõitleja Päeva, 27. märtsi kuulutamiseks riiklikuks tähtpäevaks“.
Terviseküljel (8. lk.) tutvustatakse vaktsineerimise ohte. Jaan Hatto loost „Kes ikkagi ohustab meie elusid?“ selgub, et Eesti Terviseamet eitab vaktsiinide ohtlikkust isegi pärast seda, kui Rootsi peavooluajakirjanduski on tõestanud nende otsest seost unitõppe haigestumisega.
Artiklis „„Ohutu vaktsiinikokteil“, mida auhindki jooma ei meelita“, räägib Aleksander Laane laste vaktsineerimisega tegelevatele arstidele ja ravimifirmadele juba 2001. aastal tehtud pakkumisest, mida teadaolevalt siiani pole vastu võetud: esimene arst või vaktsiine tootva firma juht, kes joob avalikult ära „kokteili“ standardsete vaktsiinide koostisesse kuuluvatest lisaainetest koguses, mida Ühendriikide Haiguskontrollikeskus oma 2000. aasta juhistes kuueaastasele lapsele manustada soovitab, saab autasuks 20 000 dollarit. (Pakutavaid auhindu on vahepeal lisandunud teisigi.)
Teemaküljel „Raamat“ pajatab setu fotograaf Arvi Matvei sõna ja pildi vahendusel petserimaalaste ühe vaimse juhi, kirjamees Ilmar Vananurme uusima luulekogu esitlusest Pääsküla raamatukogus 20. veebruaril 2013. Lehekülje alaosas jooksvas järjejutus „Sissitegevuse käsiraamat“ õpetatakse seekord sissisõja lahinguviise, peamiselt varitsuslahinguid. Rubriigis „Tasub lugeda“ on mõttetera- ja värsikogumiku „Eesti elu – valu ja võlu“ (autor: Valter Sääsk) lühitutvustus.
Kümnendal leheküljel (rubriik „Maailm“) on artiklis „Mali konflikt – järjekordne sõda ressursside kontrollimise nimel“ juttu järjekordse avantüüri taustast, kuhu Eesti 2013. aasta alguses tiriti. Autor, poliitikavaatleja Paul Madalik kirjutab Aafrika ühe sitkema väikerahva – tuareegide – ajaloost ja tänapäevast ning põhjendab, miks see, loodusvarade poolest ühes maailma rikkamas piirkonnas elav rahvas, kelle asuala on peaaegu sama suur kui pool EL-i territooriumist, on siiani lääneriikidel(gi) pinnuks silmas ning seetõttu vaene ja omariikluseta.
Samateemalisel kõrvalküljel (11. lk.) kirjutab konservatiivne publitsist Andres Laiapea uusimast tähest Saksamaa poliitikataevas – eurovastasest erakonnast Alternatiiv Saksamaale. Eestimeelse internetiväljaande „NSBlogi“ peatoimetaja Taavi Reimann kirjutab Taani võimude karmist sisserändepoliitikast, mis on riigile viimase 10 aastaga säästnud vähemalt 6,7 miljardit eurot. Mõlemal leheküljel on ka lühiuudisterubriik.
Tagaküljel on tavakohaselt rubriik „Sündmuste kroonika“. Rubriigis „Meelelahutus“ on valik humorist Raimo Aasa mõtteteri „Tähelepanekuid nüüdis-Eestist“.

„Rahvuslik Teataja“ on Rahvuslaste Tallinna Klubi häälekandja. Ilmub kord kuus.

Lehte saab omandada ja tellida põhiliselt levijuhtide kaudu.
Levijuht Põhja-Eestis: Johanna Ranne. E-post: johanna.armane[ät]gmail.com. Telefon: 59037103.
Levijuht Kesk- ja Lääne-Eestis: Jaan Hatto. E-post: stuvsta[ät]hot.ee. Telefon: 51903374.
Levijuht Lõuna-Eestis: Osvald Sasko. Telefon: 55542270.
Neilt saab ka varasemaid lehenumbreid.
Tavahinnast tunduvalt odavamalt saab „Rahvuslikku Teatajat“ osta Tapa autobussijaamast.
„Rahvusliku Teataja“ trükiarv on tuhat eksemplari.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja

Allikas: http://www.rahvuslasteklubi.org/tallinn/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP