RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 18. aprill 2013

Homonduse propagandast TV-s

2012. aasta detsembris tegi Kanal 11 otsest pederastiapropagandat. Kella 23 paiku toimuvad selles kanalis seksialased saated, mida vaatavad põhiliselt noored. Saates näidati umbes kümmet ilusate alla 30-aastaste naistega paari, kellest esimene kohe kuulutas, et tema mehele meeldib väga, kui talle seksimise ajal sõrm pärasoolde aetakse.
Teine daam demonstreeris rihmadega keha külge kinnitatud peenist, millega pidi meest pedereerima. Siis tuli vanem teadjadaam, kes kinnitas, et pärasooles ca 5 cm kaugusel avast on samuti „G-punkt”, mille puudutamine annab meeldiva tunde. Ka kõik teised naised kinnitasid, et mehed pedereerivad neid pidevalt ja see olevat väga mõnus.
8.01.2013 õhtul näitas sama kanal, kuidas kahe lapse isa lahutas end naisest ja kinnitas, et tema tõeline kutsumus on pedereerimine meestega.
Lisada võiks veel TV 1000 aastatepikkuse „Täiskasvanute saate”, kus iga õhtu kell 23.00-1.00 näidati seksiimitatsioone, mis algasid peenise tühjaksimemisega enne seksi. Sellise propaganda tegemine tundub olevat vastuolus Eesti Vabariigi põhiseaduse preambulis toodud põhimõttega „tagama eesti rahvuse säilimine läbi aegade”. Kahjuks on EV põhiseadus seoses Eesti riigi astumisega Euroopa Liitu 1. maist 2004 kaotanud sisuliselt oma kehtivuse.
 29. märtsil, kui kogu kristlik maailm tähistas Suurt reedet, propageeris Tallinnast edastatav TV6 kell 23.25 noortele pederastiat. Nimelt näidati järjekordselt tunniajalist saadet „Teismeliste seksielu“. Abivajajaid nõustas 30-35-aastane kaunis daam, kes olevat seda tööd teinud juba 10 aastat. Tema poole pöördus 19-aastane noormees tõsise murega: tahaksin, et sõber pedereeriks mind, aga kas see võib olla ka valus? Daam selgitas flirtiva naeratusega, et tingimata tuleb kasutada libestit. Ta andis noormehele plastmassist, tiputa koonuse, mille käskis torgata pärakasse. Algul käskis toppida sõrme libestamata koonusesse ja siis libestas selle. Noormees tõdes rõõmuga, et libestatud sõrm sisenes koonusesse oluliselt paremini, ja lahkus ilmselt õnnelikuna.
Võimulolev koalitsioon väidab, et EV põhiseadus kehtib. Kui nii, siis peaks nad midagi tegema põhiseaduse rikkumise propaganda tõkestamiseks.

FELIKS SAAREVET

Rahvuslaste Tallinna Klubi häälekandja - ajalehe „Rahvuslik Teataja” - 16. numbris (märts-aprill 2013) ilmunud kirjutis. Autor on jurist, endine prokurör.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP