RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. aprill 2013

Tuumafüüsik: Vaba energia ja antigravitatsiooni tehnoloogia on juba olemas

anti gravity lifter 300x154 Tuumafüüsik: Vaba energia ja antigravitatsiooni tehnoloogia on juba olemas
Dr M. T. Keshe, Iraani tuumafüüsik ja Keshe sihtasutuse rajaja, pidas selle aasta veebruari lõpus videokõne Londoni ülikoolis ning avaldas olulist infot uue energiavõimaluse kohta, rääkis Iraani kosmoseprogrammist ja tema poolt algatatud maailmarahu leppe projektist.

Keshe rääkis avalikkusele tavapärase teaduse vigadest ja sellest, miks me peaksime traditsioonilise teaduse paradigmast eemale hoidma. Tavateaduse peamine probleem on see, et sellest on saanud justkui religioon. Igaüks, kes selle aluspõhimõtteid kahtluse alla seab, satub tavateadust kiivalt kaitsvate inimeste ähvarduste ja naeruvääristamise alla. Seetõttu ei ole teadus tegelikult enam teadus.
Videokõnes püüdis Keshe selgitada seda, kuidas gravitatsioon ja magnetväljad on võtmeks üle valguskiiruse liikuva lennumasina loomisel. Seni arvati, et üle valguskiiruse ei ole võimalik liikuda, kuid uued avastused elementaarosakeste füüsikas on selle seisukoha kahtluse alla seadnud.

Kui Keshe tehnoloogiad saaksid kogu maailmale kättesaadavaks ja neid kasutataks loodusega kooskõlas, siis võiks see muuta kogu meie energia- ja terviseabi ning tehnoloogiasüsteeme. Kosmosereisid võiks olla lähitulevikus igaühele taskukohased ja vaba energia tehnoloogia parandaks oluliselt meie elustandardit, muutes vaesuse minevikuks, sest praegu on energia hind kõikide kaupade ja teenuste hinna määramisel peamine osa.
Vaba energia ja antigravitatsiooni seadmed olid kättesaadavad juba 20. sajandi algusaastatel, kuid neid suruti alla ning eemaldati turult nende poolt, kes soovisid ise maailma kontrollida. Leiutajaid, kes ei olnud nõus oma alternatiivenergia tehnoloogiat müüma, ähvardati või ruineeriti majanduslikult. Mõned sattusid isegi vanglasse või hukati. Kas see, et Iraan eksperimenteerib hoolega vaba energia ja antigravitatsiooniga, võib olla üks põhjusi, miks lääneriikide valitsused kulutavad nii palju aega ja raha, et veenda meid sõja vajalikkuses Iraaniga?

Allikad: Rise Earth, 21st Century Wire TV

Toimetas Katrin Suik

Allikas SIIN.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP