RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 26. aprill 2013

EUGEN VEGES: Eesti riigijuhid ei orienteeru tegelikkuses

Lõpetasin USA presidendi (ja mõne teise kõrge ametiisiku) Bostonis toimunud pommiplahvatuse kohta jagatud seisukohtade (ja korralduste) kuulamise ja mõtlesin: miks Eesti riigijuhid ei orienteeru (riigis) toimuvas ja ajavad suust välja jama, mis paljusid närvi ajab ja riigist põgenema innustab; miks ei konsolideerita rahvast ega kõrvaldata ebaõiglus, mis ühisvahendite ümberjagamises valitseb?

Teistsuguses maailmas (maksuvabad tulud, kuluhüvitised, ebaselgus kohustustes, piiramatu võim jmt) ja enese kehtestatud reeglite (jokkide süsteem) järgi elamine teeb kurdiks ja pimedaks. Üleolev suhtumine kodanike muredesse tulebki sellest. 
Eelmisel nädalal üllatas maailma veebruarikuine Prantsusmaa jaemüügi 2,2 protsendiline langus. Suurimad meediaväljaanded esitasid seda kui pommuudist. Sellest räägiti palju.  Näitab see ju inimeste elujärje halvenemist. Suurim jaemüügi langus oli Euroopa Liidus aga Eestil (2,6 protsenti). Sellest ei rääkinud keegi. Isegi Eesti riigijuhid ei pööra ka sellele tähelepanu  – jätkavad eestlaste elujärje paranemisest korrutamist.

Allikas: http://eveges.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP