RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. veebruar 2015

HENN PÕLLUAAS: Eerik Niiles Kross toetab Eesti lõhkumist?

Veidi aega tagasi tekitas kõneainet facebookis olev nn mõttekaaslaste klubi leht, kus propageeritakse ja kuulutatakse oma eesmärgiks poolel Eesti territooriumil Balti Vene Vabariigi väljakuulutamist ehk teisisõnu Eesti territoriaalse terviklikkuse lõhkumist. Isegi Eesti pealinn Tallinn peab organisatsiooni liikmete meelest jääma Balti Vene Vabariigi kätte. See olevat õige ja õiglane. Sama kavaga esinesid pronksiöö mässu ajal mitmed eestivaenuliku organisatsiooni Notšnoi Dozori juhtivtegelased, keda KAPO aastaraamatu andmetel juhiti ja rahastati Venemaalt.

Lehel viidatakse ka analoogseid eesmärke omavatele sõsarorganisatsioonidele Lätis ja Leedus. Lehe info põhjal tegutsetakse juba aastast 2011. Pole kahtlustki, et tegemist on Eesti riigi suhtes vaenuliku ja kuritegeliku ühendusega. Karistusmäärustik sätestab karistused Eesti Vabariigi põhiseadusliku korra rikkumise, territoriaalse puutumatuse rikkumise ning võõrriigi huvides tegutsemise eest ning tunnistab selle riigireetmiseks. Eriti rangelt on karistatav organiseeritud ja grupiviisiline tegevus.

KAPO teatas ajakirjanduses, et tegemisel hoitakse silma peal, kuid küsimusi tekitab miks nende isikute suhtes mitte midagi ette ei võeta ning kuidas saab selline organisatsioon takistamatult tegutseda ja levitada oma kombitsaid juba aastaid?  Riigiportaal „www.eesti.ee” järgi on Kaitsepolitsei peamisteks ülesanneteks riigi põhiseadusliku korra ja territoriaalse terviklikkuse kaitse, riigisaladuse kaitse, vastuluure teostamine, riigi sisejulgeoleku tagamine jne. Kusjuures põhiseadusliku korra ja territoriaalse terviklikkuse kaitse on järjekorras number üks.

Isikud ja organisatsioon, kelle tegelevuse eesmärk on Eesti riikliku iseseisvuse ja territoriaalse terviklikkuse lõhkumine tuleb peatada. Seadused võimaldavad kõik välismaalased, kes osalevad sellises tegevuses, riigist välja saata. Seda eriti tänases üha pingestuvas rahvusvahelises olukorras, kus Ukrainas vallutussõda pidav Venemaa vilistab endiselt kõikidele rahvusvahelistele konventsioonidele ja lepingutele ning interventsiooni ohtu Balti riikidesse peavad paljud tuntud analüütikud üsna tõenäoliseks. Lubamatu on lasta tegutseda organisatsioonil, kes esindab varjamatult Kremli huve ning on tõenäoliselt ka nende poolt mahitatud. Igasugused rohelised mehikesed tuleb peatada juba eos. Käed rüpes ootamine ja lihtsalt pealtvaatamine võib tuua endaga kaasa samasuguse olukorra kui Krimmis – sellal kui ärgati oli juba hilja. Eesti ei saa endale sellist luksust lubada.

Kogu asja teeb eriti pikantseks asjaolu, et üks tegelastest, kes on kõnealuse lehe ja järelikult ka seda pidava seltskonna kava ja eesmärgid meeldivaks kuulutanud (kõnealune like on jäädvustatud fotole), on endine IRL eestseisuse ja volikogu liige ning tänane tuntud Reformierakonna poliitik ja riigikogu kandidaat 2015. aasta valimistel, oma tegevusega jätkuvalt küsimusi ja kahtlustusi üles kergitanud Eerik Niiles Kross, kellele isegi USA keeldub viisat väljastamast. 


Vägisi tekib küsimus, kas riigikogu kandidaadi teotus kõnealusele eesti-vaenulikule lehele ja tegevusele kajastab Reformierakonna ametlikku seisukohta või lihtsalt võtabki Reformierakond enda sekka ja kaitse alla selliseid vaateid jagavaid inimesi? Nii ühel kui teisel juhul paneb mõtlema, kas selline erakond ja inimesed võivad kuuluda Riigikogu või valitsuse koosseisu. 

Allikas: http://hennpolluaas.blogspot.com/2015/02/eerik-niiles-kross-toetab-eesti.html

1 kommentaari:

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:15  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP