RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 28. veebruar 2015

Minge kindlasti valima!

See on viimane kiri, mille ma Teile enne valimiste lõppu saadan.

Ja selle kirja keskne sõnum on väga lihtne:


PALUN MINGE KINDLASTI VALIMA!

Asi on tegelikult väga lihtne:

mida rohkem osaleb valimistel inimesi, kelle jaoks on oluline, et poliitikas säilitataks austus meie ühiskonna põhiväärtuste vastu, seda valjemalt saab järgmisel neljal aastal kõlama parlamendis meie hääl.

Ja ka vastupidi – kui inimesed, kellele on meie ühiskonna alusväärtused olulised, ei lähe valima, siis pääsevad võimutsema need inimesed ja huvigrupid, kes püüavad meie kultuuri alusväärtusi lammutada.

Siin on meil kõigil – nii minul kui ka Teil – oluline vastutus!

Mina olen koos kaaslastega meie sihtasutsues tõesti kõvasti pingutanud – meie heade toetajate abil –, et informeerida sadu tuhandeid inimesi üle Eesti, millised kandidaadid on pereväärtuste seisukohast usaldusväärsed, millised mitte.

Meie eesmärgiks on see, et rahvas ei valiks enam parlamenti neid inimesi, kes tahavad kooseluseaduse jõustamise teel aidata kaasa püüdlusele perekonna tähendust õiguslikult moonutada, kaasates sellesse ka homoseksuaalsed suhted.

Praegu paistab, et reformierakondlased ja sotsid juba otsivad võimalust meid selle eest ka karistada, et me püüame kodanikena oma põhimõtete kaitsel seista. Ent seda enam on oluline, et see pingutus, mille oleme teinud, kannaks maksimaalselt vilja.
www.riigikoguvalimised2015.ee
Seepärast palun Teilt väga järgmist:

1) Kui Te ei ole veel valimistel oma häält andnud, tehke seda kindlasti.

2) Kui olete juba valimas käinud, siis kutsuge ka oma sõpru, tuttavaid ja sugulasi seda tegema.

3) Toetage kindlasti vaid neid kandidaate, keda võib usaldada pereväärtuste kaitsjatena. Olulise info selle kohta leiate meie koostatud internetilehelt www.riigikoguvalimised2015.ee.

4) Ärge mingil juhul toetage Reformierakonna ega Sotsiaaldemokraatide kandidaate, sest vastasel juhul annate päris kindlasti oma panuse meie kultuuri põhiväärtuste lammutamisele kaasaaitamiseks.

Ja mis kõige olulisem: lähtuge valiku langetamisel kindlasti oma südametunnistusest, mitte parteide manipulatsioonidest, valedest ja survestamisest.

Nagu Te teate, ei toeta meie sihtasutus otseselt ühtegi erakonda, vaid püüab seista selle eest, et parlamenti pääseks võimalikult palju inimesi, kes tahavad, suudavad ja julgevad seista moraalsete põhiväärtuste kaitsel.

Küll aga oleme me koostanud ka oma hinnangu selle kohta, mil määral toetavad parlamenti pääsemise lootusega parteide programmid ja väljaütlemised pereväärtusi. Järjestuse, mille tõime välja ka oma masspostituse materjalides, leiate siit:
http://saptk.ee/?attachment_id=736
 (suurendamiseks klikkige toodud tabelil, M.I.)

Pühapäevani ehk valimiste lõpuni on jäänud vaid kaks päeva, mille jooksul saame kõik anda oma panuse valimistulemuste suunamiseks.

Seepärast on väga oluline, et ka Teie teeksite selleks vajalikud ja võimalikud sammud.

Ma tõesti loodan selles osas Teie peale ootuses, et meie ühisel pingutusel saab parlamendi järgmine koosseis olema perekonnasõbralikum kui see, mis surus perekonna ja pereväärtuste lammutamiseks jõuga läbi ühe seaduse teise järel.

Ühtlasi tänan kõiki neid inimesi, kes on juba oma väga väärtusliku panuse andnud ja jään huviga ootama riigikogu valimiste tulemusi.

Teid siiralt tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

2 kommentaari:

Unknown 28. veebruar 2015, kell 23:15  

??? Keegi kommenteerigi?? See näitab nii mõndagi,

Anonüümne 1. märts 2015, kell 02:06  

Ja mida kostagi selle peale? Siin on Keegi-sinisilm, kes ootab põnevusega valimistulemusi, samal ajal loeme meedias isikutest, kes kruvikeerajatega kangutavad lahti valimiskastide põhjasid, et valimissedeleid võltsida -seda küll erakonna piires, kuid ikkagi kole seis koorub välja meil siin eestis. Karta on ,et rahvas kulutab saabastele talla alla augud joostes valima -kuid tulemus on ikka stabiilselt stabiilne - ja samad tuttavate nägudega nupumehed ronivad jälle võimupukki



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP