RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 3. veebruar 2015

KOOBAS: Baltikum peab varem või hiljem ise oma õhuturbe tagama

…mitte seda kerjama.
Kreekas toimuv oli sissejuhatuseks järgmistel aastatel Euroopa poliitikas tekkivale poliittormile. Majanduslikus mõttes huumorit nõudev(võla kustutus) vasakpoolne Syriza võit tõi Euroopasse uue Venemaa suure sõbra, kes NATO artikkel 5 rakendamisest miskit kuulda ei soovi. Sarnast teed on minemas ka Hispaania poliitiline reaalsus, kus arvamusküsitluste kohaselt on esikohta saams vasakradikaalne Podemos. Ka Prantsusmaa NATO meelne president Hollande on populaarsuselt radikaalidele alla jäämas ja kindlasti mõjutab poliitiline muutus lõunas ka Prantsusmaad.
Osaliselt on selles Euroopa Liit süüdi, sest euro loodi erinevaid majandusi mitte arvestades ning võlakoormus lubati Kreeka sugustel liiga suureks paisuda. Hilisemad kärped tõid aga miljontele töötuse. Nad arvasid, et kontrollivad läbi riigivõla kogu riiki, kuid on saanud nüüd võimule radikaalid.
Parem pole ka mujal. Vaid ühe lapse naise kohta sünnitavad sakslased ei soovi NATO-ga juba praegu väga aktiivselt tegemist teha.
Selles valguses tekib varem või hiljem küsimus, kes tagab balti õhuturbe, mis maksab iga-aastaselt miljoneid?
Arvestades, et valitsusel pole probleemi eraldada 40 miljonit ameeriklastele kasarmu ehitamiseks, pole ka argumendid oma õhuväe arendusest mingi tõsiseltvõetav osakond, sest maksab vähem, kui seni arvatud.
Me lihtsalt ei saa loota enam “liitlastele.”

Allikas: http://koobas.net/2015/01/31/baltikum-peab-varem-voi-hiljem-ise-oma-ohuturve-tagama/

2 kommentaari:

maks 4. veebruar 2015, kell 11:26  

Jura jutt
10 vananenud F-16 hävitajat ei anna midagi ja venelased sõeluvad endisel Kaliningradi vahet. Mis mõte on käia nn tuvastamas kui venelaste rutiinlennud on tavalised. Ka mitte ükski hävitaja ei tee pauku kui Vaindloo nurka venelane 8 sek rikub.
Soome on rahulik ja mõistev,

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:22  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP