RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. veebruar 2015

Vabaerakond toetab immigratsiooni


"Peame järg-järgult vabanema hirmust, et iga võõramaalane on probleem. Eesti majandus vajab kasvuks aina rohkem tööjõudu, mida meil on aina vähem," kinnitab Vabaerakonna nimekirjas riigikokku kandideeriv Sergei Metlev.
"Tasuks suurendada veidi sisserändekvooti ja lihtsustada elamisloa saamise tingimusi. Läbimõeldud immigratsioonipoliitika aitab kaasa eestluse säilitamisele, kuna hästi lõimunud immigrandid ja nende lapsed muutuvad eesti keele ja kultuuri kandjateks."
Ka teiste kandideerivate erakondade seisukohti immigratsiooni teemal võib lugeda sellest Õhtulehe artiklist. Vabaerakonnaga sarnaselt soovivad eestlaste hävitamist ja asendamist uute rahvastega Sotsid ja Keskerakond. Reform ja IRL teevad küll populistlikku konservatiivset nägu, kuid nad on näidanud end nii põhimõttelagedate erakondadega, et nende sisukohtades ei saa kunagi kindel olla. Ainsana on immigratsioonile selgelt vastu EKRE.

On arusaadav, miks muulaste hääli jahtivad Sotsid ja Kesk immigrantide massilist sissetoomist pooldavad. Nii saavad nad omale kuuleka valijaskonna (nagu Keskil on praegu Tallinnas venelaste näol).  On palju näiteid välismaalt, kus sotsiaaltoetustega tagatakse omale immigrantide hääled ja pärismaalaste hääli enam ei vajatagi. See on mugav ja lollikindel, kuid paraku ka põlisrahva hävitamisega lõppev skeem.
Jutt et Eesti vajab immigrante töölistena, on müüt. Tänapäeva tööstus põhineb üha enam automatiseeritud tootmisprotsessil, kus töö teevad ära robotid. Tuimi tööpingi taga toksijaid enam ei vajata. Tööjõupuudus on müüt. Vaja on lihtsalt hakata koolitama kaasaja nõuetele vastavat kaadrit. Kahjuks paljud suurtöösturid on endiselt vanas mudelis kinni, kus odav sissetassitud orjadekari teenib neile varandust. Meil tuleb sellisele orjanduslikule mõtlemisviisile vastu seista. See võis ja võib mujal töötada, kuid Eesti peab sellest mudelist vabanema. Tööstus/tootmine tuleb jagada ühtlaselt üle Eesti. Mida kaugemal keskustest toimub ettevõtlus/tootmine, seda suuremad peavad olema toetused. Maal on ka pered suuremad ja tervemad. Meetmeid on veel palju, kuidas tööjõu nappust leevendada ja majandust edendada.
On tendents, et mida rohkem muulasi on erakonnas, seda suurem himu on erakonnal hävitada eestlus ja meie kultuur. See on ka arusadav, sest juurtetu muulane on kade, et meile eestlastel on veel oma maa, oma kultuur, oma RAHVUS. Nendele sekundeerivad oma kaasmaalasi ja riiki vihkavad kosmopoliidsed vasakpoolsed-liberaalsed lõngused ja ajupestud ullikesed. Nende ühine eesmärk on viia lõpule sotsialistliku N Liidu kava - hävitada rahvused ja rahvusriigid, k. a. eestlased. Need valimised on otsistavad, kas eestlased suudetakse hävitada või hakkab eesti rahvas sellele vastu.

1 kommentaari:

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:21  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP