RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. veebruar 2015

Vaba Mõtte Klubi, 2015.02.03

Saate link: http://tallinnatv.eu/index.php/saated-sarjad/arutelu/vaba-motte-klubi

Vaba Mõtte Klubi suurim mure on Eesti julgeolek. Leo Kunnas soovitab Eestil esimeses järjekorras ette võtta tegemata tööd, et ei juhtuks nii nagu aastal 1940. Ka Rene Toomse ja Mart Helme on muremõtetes. Analüüsitakse Kreekas toimuvat ja leitakse, et Eestit võib Kreekaga võrrelda, eriti OECD raporti valguses, mis meie valitsusele põrmugi ei meeldi.

2 kommentaari:

Anonüümne 15. veebruar 2015, kell 03:27  

Kunnas ja Toomse taovad sõjatrummi, mõtlemata sellele, et rahvas ei tule nende entusiasmiga kaasa. Pigem vastupidi, ei kavatse keegi siin sõdima hakata.Milleks? Pigem oodatakse ära vaenlase väed, ühinetakse nende rüüsteretkedega, et kordki kõht täis saada . Riisutakse tühjaks majad ja pistetakse tuli räästasse. Nii tehakse tasa alamakstud ja riisutad töötasud,tööinimese mõnitamine ja talutud ülekohus. Isandad Kunnas ja Toomse, kui soovite rahvale head, mõelge välja plaan, et ülbed paksud siit putku ei pistaks, vaid viiakse rahva õiglase kohtupidamise ette.

Maalt ja hobusega 17. veebruar 2015, kell 10:00  

Anonüümne on nähtavasti üks esimesi, kes kaaskodanike vara koos võõrvägedega rüüstama ja röövima hakkab!? Räägi enda eest aga mitte rahva, roosa manna! Sinusuguste moto on juba üle 50 aasta olnud, et "jagada laiali kõike, mida saab kätte nendelt, kes rassivad tööd teha ja julgevad ka vastutada nende vahel, kes sittagi teha ei viitsi". Võta pöial persest välja ja hakka tööle!!!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP