RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 28. veebruar 2015

MATTI ILVES: KEDA HOMME VALIDA?

Homme on rahvusmeelsetel- ja Eesti riiki kalliks pidavatel inimestel valik väga lihtne, tuleb valida Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) kandidaadid, sest paremat valikut meil lihtsalt ei ole.

Praegu Riigikogusse kuuluvate nn. kartellierakondade kandidaate valides ei ole võimalik Eestis mingit suuremat muutust esile kutsuda, sest vastuolud nende vahel on vaid näilised (ka Keskerakonnaga) ja tegelikult teevad nad teineteisga head koostööd ühtse euroimpeeriumi rajamisel ja rahvusriikide väljasuretamisel.

Uutest väikeerakondadest ei ole meil samuti sobivat valikut, sest vana kartellipoliitiku Andres Herkeli juhitav Eesti Vabaerakond erineb vähe võimuerakondadest, sest toetab tegelikuses traditsioonilise peremudeli lammutamist ja massiimmigratsiooni.
Vana võitlusratsu Eesti Iseseivuspartei on aga mänguerakond oma eluagse juhi Vello Leito eestvedamisel ja äratatakse ellu vaid enne valimisi, ning Riigikogusse pääsemiseks ei ole neil mingisuguseid võimalusi, sest nad koguvad traditsiooniliselt ühe protsendi ringi häältest.

Hääletades Riigikogusse kuuluvate erakondade poolt, siis saate:

1) riigi muutumise tõeliseks provintsiks Eroopa Liidu liitriigis
2) massiimmigratsiooni, koostatud plaani järgi 10 000 neegrit ja Lähis-Ida riikidest pärit moslemit aastas, esialgu viie aasta jooksul
3) traditsioonilise perekonna lõpliku lammutamise, "homokultuuri" juurutamise, laste sundseksualiseerimise ja homodeks kasvatamise lasteaedades ja koolides
4) neokolonialistliku kurnamissüsteemi kinnistumise majanduses välismaise suurkapitali huvides
5) sõnavabaduse piiramise vaid kehtivat ideoloogilist peajoont arvestades, pruugib ainult kehtima hakata uus seaduse redaktsioon nn. vihakõnede osas jne.

Need väljatoodud arengupunktid ei ole sugugi naljakad, vaid meid ootav tulevik, mida viiakse ellu suure propagandakära saatel, või siis hoopis rahva eest varjatult.

Juhul, kui me ka nüüd ei suuda teha õiget valikut, on hiljem midagi muuta võib-olla juba hilja ja Eesti riigist ja rahvast võib kaugemas tulevikus püsima jääda vaid nimi.

4 kommentaari:

Anonüümne 28. veebruar 2015, kell 16:23  

Seda kõike me juba teame.Minnes uuele tasandile-kuidas jääb valimistulemuse võltsimise kahtlusega? Sest pingutab rahvas mida ta pingutab -muutusi pole seni tulnud. Kas on eestis jõudusid, kes võtaksid selle küsimuse tõsiselt uurimise alla?Või on meil olemas ajakirjanik, kes viiks selle probleemi ülemaailmsesse meediasse? Isegi rakvere puulaudadest jõulukuusk sai ilmakuulsaks,miks siis mitte selline asi?

Matti Ilves 28. veebruar 2015, kell 16:38  

Kuulake lisaks siit:
http://rahvuslane.blogspot.com/2015/02/raivo-orgusaar-hoiatav-naide-eelmistest.html

nuntsel 28. veebruar 2015, kell 23:38  

Armsad inimesed,nii on ju juhtunud ka Rootsis juba,ja riigis kus mina hetkel elan tohib poliitikast,rahvusriigist rääkida ainult omade st,põlisinglaste keskel ja immigratsioonist aafrikast----OO No siis oled kohe rassist,vihkaja,meil siin on vaikiv ajastu,isegi endast ja lastest enam ei julge keegi rääkida,kõik räägivad kui OK kõik on,et mitte äratada huvi oma isiku vastu,inglased on ka ärganud ja neil on partei UKIP,mis on väga populaarne ja kritiseeritakse neid liberaalsete ja sotside poolt,aga homme on valimine ja olen spetsiaalselt puhkusel,jõudu kallile eestile ja tõesti ON AEG.Jõudu EKRELE.

Anonüümne 1. märts 2015, kell 01:53  

E-valimiste jant on läinud üle igasuguse piiri -kas tõesti toimivad siin ka välisjõud -ja seda mitte ida poolt?Peavad olema sel juhul ka suured rahad mängus, et IT-mehed riskima hakkaksid.Reaalselt peaks olema võimalus häälte jagunemine peale valimisi igal ajal uuesti üle kinnitada, vastasel juhul on võim ebaseaduslik ja samas ka kaotavad kehtivuse seadused,milled nad valmis on treinud.Ei tahaks olla irooniline -kuid sel juhul poleks seaduslikud ka trahvid, mida väga laialdaselt kogutakse .Ja kogu jandi ilu tuleb täiuses välja siis , kui trahvid tuleks trahvitavatele tagasi maksta.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP