RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. veebruar 2015

Ülejäänud maailm finantseerib USA kõrgeid kulutusi

Martin Gilman USA ökonoomika professor (Maailmapanga välismaa esinduse eksjuht)

"Ma pean konstateerima, et kogu ülejäänud maailm on nõus finantseerima USA äärmiselt kõrgeid kulutusi, kolossaalset eelarve defitsiiti ja ameeriklaste endi hiigelväljaminekuid."
USA esimene ja põhiline finants heaolu rajaneb $ integreerimisel teiste maade finantssüsteemidesse. 80% maailma trans-aktsiatest teostatakse $-is! Iga trans-aktsia toob näiteks sendi $ omanikule, sest trans-aktsiat te saate teha AINULT USA pangas, millel on oma maks sellistele teenustele. Seega, on iga trans – aktsia USA-le raha.
Martin Gilman "Ameeriklased naudivad seda, et ülejäänud maailm on nõus neile maksma omamoodi renti, hoides oma finantsaktivaid $-is. Ameeriklastel ei ole vaja midagi luua, kasumit on võimalik saada üksnes sellest, et teised hoiavad enda käes $, see on kolossaalne privileeg USA-le." Kui $ keerleb teiste riikide ökonoomikas, siis sellega omastab ta endale nende riikide poolt toodetud kapitali. Näiteks: Keegi tanklapidajast suli müüb lahjendatud autokütust, lahjendades seda veega.
Langeb oktaanarv ja tarbijate auto mootorid riknevad , suli aga aina rikastub. Sama toimub ka $ -ga teiste maade ökonoomikas. Ta lahjendab kütuse oktaanarvu, sellega kaasa tuues inflatsiooni ja põhjendamata hinnatõusu . Kuid keda ta rikastab? Neid kes istuvad tanklas ja kütust müüvad ja neid kes $-it trükivad. Kes toodab $-it? See on Föderaalreserv – ERAKONTOR!
Lisaks on olemas veel selline kontor nagu Maailma Valuutafond (mille liikmed peaaegu kõik riigid on), mille üks seadusaktidest ütleb "Ükski riik ei tohi trükkida OMA raha rohkem, kui palju tal on reservides $-ga kindlustatud!" Seega võib erakontor $-it vabalt juurde trükkida, kustutades inflatsiooni maailmas $ tsooni laiendamisega. Ja meil toimub enda valuuta devalveerimine, töökohtade kaotus, inimeste TERVISE kaotus (tänu pidevale stressile) - genotsiid oma rahva vastu.

Enda probleemide lahendamiseks trükib USA $-it, trükib neid üle lubatavuse piiri, jagab neid kampaaniate korras enda elanikkonnale laiali ja korjab maksudena jälle kokku . Siit peaks algama inflatsioon . Kuid see ei alga kohe, vaid mingi ajalise nihkega. Selles ajavahemikus tuleb üleliigne raha ringlusest eemaldada ja kellelegi LAENATA. Laenata kellelegi, kes ei tea, et see pole enam raha, vaid üksnes üleliigne paber. Seljuhul jääb USA-sse $ mis on kauba kogustega tagatud ja kahjum läheb välismaale. See on inflatsiooni eksport. Kuna pabermassi maht kasvab võõral maal ja pole tähtis, et nad näevad kohalikust rahast erinevad välja, tähtis on see, et sellega on seal võimalik midagi osta! (mis siis, et eelnevalt tuleb nad kohalikusse valuutasse vahetada).
Et kusagil midagi rohkeneks, peab kusagil midagi vähenema. USA inflatsiooni ekspordiks kasutatakse erinevaid vahendeid. Näiteks: Võib saata riiki nn. Finantseksperte (kui palju neid Eestis kogu aeg käib?), kes ostavad kõrgemaid ametnikke ja annavad siis soovitusi kuidas - mida teha.
Tavaliselt toob see endaga kaasa USA inflatsiooni kustutamise teiste maade ökonoomikaga, mis viib kohaliku valuuta langusele, mis (pole raske arvata) kangelaslikult kaitses $-it! Dollar jääb kindlaks valuutaks ja finantseksperdid võivad sõita järgmisse riiki. Riigile mis kaitses $-it ja kus toimus kohaliku valuuta devalveerimine antakse krediiti kohaliku ökonoomika taastamiseks. Mõnikord tagastamatut, mõnikord klausliga, et kasutada saavad seda ainult USA kompaniid. Sel juhul ei väljuraha üldse USA-st, vaid liigub ühelt arvelt teisele. Kuid riik, ise midagi saamata on juba KÕRVUNI võlgades (kas pole tuttav 90-ndad aastad ?), ja mida suuremad on nn. Krediidi summad, seda
väiksemad on võimalused , et võlgnik suudab püünisest vabaneda! (Mehhiko 94a. - 40 mijardit protsendiga inflatsioonidollarit, Brasiilia 98a. - 41,5 mijardit, Venemaale 5 miljardit, Argentiina 7 mijardit, (kõige tipp -Aasia Kriis) Taisse 17 miljardit, Indoneesiasse 40 miljardit, Lõuna Koreasse 57 miljardit inflatsioonidollarit PROTSENDIGA!

Allikas: http://web.zone.ee/mulk/USA%20INFLATSIOONIDOLLAR.pdf

7 kommentaari:

Offf 19. veebruar 2015, kell 13:10  

Google translate :(
Artikli võiks ikka enne toimetada.
Ja kas see peaks mingi uudis olema. Iga lasteaialapski, kes majanduse vastu huvi tunneb, teab seda. So?

Matti Ilves 19. veebruar 2015, kell 13:25  

Anonüümsele Offf-ile ütlen, et mina artikleid põhimõtteliselt ei toimeta, parandan vaid silmahakanud kirjavead.
Toimetatud kirjutisi lugege aga ajalehtedest!

M 19. veebruar 2015, kell 15:50  

Siinne mitteroboti tõestus nõuab tihtilugu tõsist vaimset pingutust :)

Matti Ilves 19. veebruar 2015, kell 18:34  

Kordan, lugege toimetatud ajalehti ja ärge nähke selle tühise blogiga vaeva. Selge?!

nuntsel 19. veebruar 2015, kell 18:50  

ma olen seda ammu mõelnud,et miks peaksime dollari lõaotsas vaevlema,am-lased on ju maailmale teada kui rändrohutirtsuparv,maailm on tõeline põrgu hetkel.

Anonüümne 21. veebruar 2015, kell 01:51  

Euro muutub ka varsti PAPP-EUROKS,rikkamate säästud hakkavad sulama kui sulavõi,kes laenas ja laristas on varsti võidumees. Ja õige kah, äramädanenud liitu ei hakka mittemiski koos hoidma.Ei rahvaste tahe ega rahatrükipressid saksamaal.

Anonüümne 24. veebruar 2015, kell 11:15  



Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP