RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 25. aprill 2015

Helme: tegelikult pole Eestis mingit sallimatuse probleemi

www.DELFI.ee
Foto: Eero Vabamägi

Värske sotsiaalse arengu indeksi uuringu kohaselt on Eesti maailma üks sallimatumaid riike immigrantide suhtes. Rahvuskonservatiivse erakonna EKRE aseesimehe Martin Helme hinnangul pole Eesti üldse sallimatu, vaid on kõrge võõrpäritolu elanikkonnaga hakkama saamise poolest Lääne-Euroopale eeskujuks.
"Neid edetabeleid koostab selgelt vasakpoolse agendaga organisatsioon, teemapüsitus on juba selline, et kõik te olete vihkajad, aga tegelikult Eestis mingit sallimatuse probleemi ei ole," ütles Helme sotsiaalse arengu indeksi uuringut kommenteerides Delfile.
"Eestis on käivitunud massiline ajupesu, valmistamaks avalikkust ette massimigratsiooniks. Me teame, et Euroopa Liidus on põhimõtteliselt juba ära otsustatud - ja praegu käib lihtsalt Eesti poliitilise juhtkonna masseerimine -, et hakata siia saatma üle Vahemere tulevaid Põhja-Aafrika ja Lähis-Ida illegaalseid immigrante suurusjärgus, mis on kindlasti üle tuhandete. Me räägime tuhandetest või kümnetest tuhandetest, keda soovitakse Eestisse paigutada ja selle ette valmistamiseks tekitatakse Eesti rahval süütunnet," sõnas Helme.
EKRE fraktsiooni juhi sõnul näeb sellest uuringust, et eesti rahval on säilinud terve talupojamõistus, ja me ei peagi soovima oma rahvuslikku suitsiidi selles hirmus, et äkki keegi saab meie peale pahaseks.
"Alati tuleb meeles pidada, et Eesti on peale Lätit Euroopa kõige kõrgema immigrantpäritolu rahvatikuga riik Euroopas. Meil on üle 30 protsendi elanikkonnast võõrpäritolu rahvastik. Ja see, et me nii ilusti oleme nendega hakkama saanud, et meil siin Eestis ikkagi toimub täiesti normaalne – jah, eestlased ja venelased võib-olla ei suhtle nii palju kui mõned integratsionistid tahaksid, aga ikkagi elatakse normaalselt - , on eeskujuks ja õpetuseks kõigile neile Lääne-Euroopa multikultidele, kes ei ole suutnud toime tulla 3-4 korda väiksema immigrandipäritolu rahvastikuga."
Martin Helme ütles, et kümned tuhanded immigrandid nõrgestaks Eesti rahvuskehandit ja meil pole mingit põhjust seda tahta. Eestlased mõtlevad tema sõnul teistele inimestele piisavalt.
"Vaadake, kui palju Eesti inimesed annetavad raha heategevusüritusteks, olgu see Ukraina põgenikele või olgu see kuskil kaugemal mingisugused õnnetused, eestlased ei ole üldse isekad."

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=71302757

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP