RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 15. aprill 2015

Rossiiskaja Gazeta: Eesti tahab oma suveräänsuse Saksamaale anda

www.DELFI.ee
Foto: Tiit Blaat

Venemaa ametlik ajaleht Rossiiskaja Gazeta kirjutab, et viimastel kuudel on Balti riikide juhid kordamööda kutsunud enda juurde kaitseks „Vene vaenlaste eest“ Ameerika sõdureid, kuid Pentagon ei kiirusta Lätit, Leedut ja Eestit „okupeerima“. Nüüd olevat leitud uus kandidaat.
„Saates mõned tankid ja lennukid, on ameeriklased (nähtavasti otsustades, et liigsed kulutused sellel „lahingutegevuse laval“ pole Washingtonile vajalikud) otsustanud teha püüdlikult nägu, et sellest „armeest“ piisab täiesti „idaohu“ tõrjumiseks. Otsustades, et Valge Majaga „lahingusse minna ei saa“, hakkasid baltlased otsima uut „okupanti“. Ja tundub, et määrasid kiiresti kindlaks kandidaadi,“ kirjutab Rossiiskaja Gazeta.
Näiteks Eestis on Rossiiskaja Gazeta sõnul nähtavasti otsustatud, et ollakse valmis jagama oma suveräänsust Saksamaaga, sest peaminister Taavi Rõivas teatas teisipäeval kohtumisel Saksamaa kaitseministri Ursula von der Leyeniga pidulikult, et peab vajalikuks Saksa vägede kohaloleku suurendamist oma maal.
„Asi on selge – kui riigis sõelub siia-sinna vaid mõni Ameerika soomuk, tehes eestlastele sõjalist show'd, on kohalikku elanikkonda raske hirmutada „Vene vaenlastega“, kes mõtleb ainult sellele, kuidas õnnetuid baltlasi rünnata. Just seda korrutavad viimastel kuudel kohalikud poliitikud. Ja on hoopis teine asi, kui kogu Baltikumi täidavad võimalikult paljude NATO riikide väed „Saksamaa juhtimisel“. Alles siis saab kogu kohalikule valijaskonnale selgeks, et valmisolek „rünnaku“ tõrjumiseks käib täie hooga,“ kirjutab Vene ajaleht.
„Arvestus on selge: olles „sõja“ lävel, ei hakka ju rahvas nõudma Balti valitsustelt korra majja löömist oma majanduses, tegelema tööpuudusega, tõstma elatustaset, otsima uusi töökohti jne. Huvitav, mitu aastat „nuumatakse“ baltlasi ainult juttudega kangelaslikust valmistumisest „Vene ohu“ tõrjumiseks?“ küsib Rossiiskaja Gazeta.

Allikas: http://www.delfi.ee/archive/print.php?id=71243183
_______________
Eesti on oma suveräänsuse andnud ammu juba Euroopa Liidule.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP