RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 8. aprill 2015

KOOBAS: Hinnatõus ja trahvimine ongi nn lahendused?

Nagu ma juba mõni aasta tagasi kirjatükis “Miks liberalism ei tööta?” kirjutasin, on liberaalide ja vasakpoolsete poliitprogrammid ideoloogiliselt võimetud tooma välja senistele probleemidele reaaltoimivaid lahendusi. Senised “lahendused” iibelangusele, väljarändele ja madalapalgalistele töökohtadele on olnud immigratsioonikvoodi suurendamine, kodakondsusnõuete lahjendused ja maksutõusud niigi nõrgenenud tööjõule. Ei mingit riigi poolset majanduse reorganiseerimist, eriti maapiirkondade arenguks või kodulaenu orjusele lahenduste leidmist.
Selle asemel on taaskord plaanis pumbata rahvalt raha välja. Valitsusliidu tulevased partnerid on kokku leppinud, et alates 2016. aastast tõuseb trahvi päevamäär kahekordseks.
Vastavalt kokkuleppele tõuseb trahvi päevamäära suurus seniselt neljalt eurolt kaheksale. See peaks aastas tooma riigieelarvesse ligi 10 miljonit eurot lisatulu.
Varasemalt võttis hinnatõusu valitsus tõsta kütuseaktsiisi, mis toob üleüldise hinnatõusu.
Ettekäändeks tuuakse, et uued lubadused nõuavad katteallikaid aga seejuures ei onud süsteemile probleemiks kasvatada riigivõlga 500 miljoni võrra, et tagada Kreeka pankadele likviidsus läbi EFSM fondide.

Allikas: http://koobas.net/2015/04/06/hinnatous-ja-trahvimine-ongi-nn-lahendused/

1 kommentaari:

Anonüümne 10. aprill 2015, kell 17:46  

Ja sellega nad omale haua kaevavadki. Rahval pole vaja näppugi liigutada, jääb vaid pealt vaadata, kuidas uhke ennasttäis võimukartell kuristikku veereb.Kas ta haarab kaasa ka rahva?.Karta on, et vihane rahvas lõpetab igaveseks upsakate, oma ilmeksimatuses veendunud mõisahärrade teenimise.Tegelikult võib arvata, võimukartell sisimas teab, et kuristiku serv läheneb vääramatult .



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP