RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 6. aprill 2015

JE SUIS EKRE - sõna- ja mõttevabaduse ning vaba ajakirjanduse kaitseks

See millist sõna- ja mõttevabaduse ning ajakirjanduseetika vägistamist me näeme Eesti ühiskonnas alates kooseluseaduse ebademokraatlikku läbisurumist väikse survegrupi poolt ja EKRE Riigikokku pääsemisest, peaks iga Eesti kui õigusriigi eest seisjat tõsiselt muretsema panema. Kahjuks on selle kõige vastu väga vähesed julgenud sõna võtta. Kas elamegi juba diktatuurriigis, kus väikesemgi kõrvalekalle väikse grupi poolt peale surutud seisukohtadest muudavad inimese paariaks?

Erilise ehtputinistliku natsihüsteeria vallandas DELFI (loe Luige Ekspress Grupp) koheselt peale seda, kui kõiki Eesti ja rahvusvahelisi seadusi austav rahvuslik-konservatiive Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) sai demokraatlikult valitud Riigikokku. Muidugi DELFI alustas sõna- ja mõttevabadust ning ajakirjanduseetikat rikkuvat rünnakut juba kooseluseaduse läbisurumise ajal, mil ta kõik selle ebademokraatliku sammu vastaseid ja traditsioonilise perekonna kaitsjaid igati demoniseeris, tembeldades neid (ehk enamuse Eesti elanikest!) sallimatuteks, vihkajateks ja koguni Putini teenistuses olevateks.

On ju vana tõde, et varas karjub teolt tabades kõige valjema häälega "VARAS!" ja näitab näpuga teiste peale. Nii ka DELFI, kes süüdistab kooseluseaduse pealesurujaid ja EKRE-t Putini esindamises, kuid tegelikkus on see, et DELFI (eriti RusDELFI, kus vohab karistamatult eestivastasus ja sellele vastuseisjad blokeeritakse, mis laieneb ka eestikeelsele DELFI-le) ise muutub üha enam putinistlikuks propagandakanaliks, kes materdab kõigi vahenditega teisitimõtlejaid, andmata sealjuures sõna vastaspoolele ja keelates rahval oma arvamuse avaldamise. DELFI ja temale sekundeerivate meediakanalite jaoks on olemas vaid üks tõde ja arvamus. Kes seda ei jaga (olgu selleks või eesti rahva enamus), need kuulutatakse paariaks ja neid võib nõrkemiseni peksta, ilma igasuguse vastutuseta. Moodi on läinud taas eestimeelsete tembeldamine natsideks ja nende vastaste paskvillide üllitamised - just nagu tehti nõukogude ajal KGB mahitusel.

Kas selline ongi sõna- ja mõttevabadus, ajakirjandusvabadus ja -eetika? DELFI kirjutas oma päisesse JE SUIS CHARLIE, et toetada sõnavabadust ja õigust öelda välja oma seisukoht, isegi kui enamus sellega nõus ei ole. Näiteks konkreetse vasakpoolne Prantsuse satiirilehe CHARLIE HEBO Muhamedi pilavad karrikatuurid solvasid mitut miljardit moslemit. Kuid kuidas käitub DELFI ise täna? Kas ta on nõus Varro Vooglaiul, EKRE-l, Madisonil ja kõigil teistel, kelle seisukohad ei ühti DELFI ja võimukliki seisukohtadega, omada ja väljendada oma seisukohti? Ei! DELFI ei suuda olla erapooletu uudiste vahendaja, nagu normaalne ajakirjandus olema peab. DELFI on muutunud ideoloogia tööriistaks. Selline on ajakirjandus (või see, mis sellest järgi on jäänud) totalitaarsetes diktatuurriikides. Seega on DELFI täna asunud hoopis CHARLIE HEBO-nis tulistanu poolele. Täna DELFI tulistab teisitimõtlejaid, tehes seda mõnuga, sest tunneb end karistamatult. Õigusriigis peaks selline praktika kiirelt lõppema. Loodame, et Eesti kohtud siiski suudavad veel toimida erapooletult ja laimajad ning valetajad (olgu nad siis varjul ajakirjaniku, arvamusliidri või kelle iganes nime taga) saavad oma karistuse.

Eriliselt on silma jäänud sellised ajakirjanikud-ideoloogiasõdurid nagu Allan Tankler, Krister Paris, arvamusliider (?) Ahto Lobjakas, ajaloolased Vseviov ja Kasekamp. Muidugi ideoloogiarindele on kaasatud paljusid teisigi erinevatelt elualadelt, kindlasti on nende seas nii ihult-hingelt truualamlikke kaasajooksikuid, maaslamajate peksjaid, kui ka tugevasti kallutatud ajakirjanduse poolt äralollitatud/hirmutatud inimesi.

Väga halva külje pealt on ennast näidanud ka reformierakondlasest Eesti Keele Instituudi direktor Urmas Sutropi. Kogu tema poolt kokkukirjutatud soppa on raske kommenteerida. See inimene näikse põedevat raskekujulist estofoobiat ja püüab kõikjal näha natsitonti (mõni näeb igal pool kuradeid, teine natsismi - ühed haiged mõlemad). See et sa oled valitseva reformierakonna liige, ei tee sinust veel arvamusliidrit. Kas eesti keelega on tõesti kõik nii hästi, et instituudi direktoril on aega tegeleda mingi pseudoteemaga, jahtides hüsteeriliselt natse sealt, kus neid ei ole. Igavesti jääb aga see mees ajalukku avastusega, et (EKRE logoks olev) rukkilill on natsilill. Teda härivad ka nubrid 18, 88 ja ei tea mis kõik veel. Huvitav, kas ta magada julgeb, või väriseb 24/7 natside hirmus? Paluks sel juhul saata vaene õnnetu mees ravile.

Sutropi ja teisi natsihüsteerikuid ei näikse üldse häirivat see, mis toimub näiteks RusDELFI-s või paljude meie kallite kaasmaalaste juures, kus ülistatakse ja õigustatakse kommunismikuritegusid. Kommunism on aga tapnud kordades rohkem inimesi, kui natsism. Kuid täna istuvad kommunistid isegi Europarlamendis ja keegi ei tee teist nägugi. On see normaalne? Natsism on tuhat korda hukka mõistetud ja natsikurjategijad hukatud, kuid kommunismil-sotsialismil-vasakäärmuslusel lastakse rahulikult edasi õilmitseda ja kommunistidest kurjategijad on tänaseni hukka mõistmata. On isegi popp käia sellise kommunistist mõrtsuka nagu Che Gueavara särgiga ringi. Ehk isegi Sutrop, Lobjakas või Tankler teevad seda? Paha ei hakka?

Võtame või meie omad sotsid, kes laulavad Stalini-Venemaa aegset hümni "Internatsionaali", flirdivad kommunistliku punase lipu/värviga ja mille liikmeteks on paljude riigikukutajate/kommunistide järeltulijad ning Eesti okupeerimist N Liidu poolt eitavad endise Vene Erakond Eestis liikmed. Kaks suurt kuritegelikku režiimi -Hitleri natsionaalSOTSIALISM ja Stalini nõukogude SOTSIALISM põhinevad mõelmad SOTSIALISMIL. See DELFI-t, sutroppe ja teisi pooletoobiseid muretsema ei pane? Kas see pole mitte kommunismi, stalinismi taassünd? Kas teie silme ees ei hakka juba terendama GULAG-i laagrid ja Siberisse vuravad rongid? Miks te mängite ühte väravasse ja püüate natsisilti kleepida neile, kes lihtsalt ei jaga teiega samu seisukohti? Te omate eht bolševistlikku tšekistimentaliteeti: kes ei meeldi, sellele kuul kuklasse!

JE SUIS CHARLIE! Heil seltsimehed! Tehtud! Oleme sallivad - endasuguste suhtes ja teised - hävitada! Heil DELFI! Heil Sutroppid! Naze delo prava! Eesmärk pühitseb abinõud! Heil Sutroppid! Heil! Heil Antifašistid! Heil meie natsikütid! Heil - küll oleme tublid õigusriigi kaitsjad! Heil meile! Heil - me mõistame hukka natsismi! Aga tahate näha vihast vahutavaid ekstremiste? Siis vaadake peeglisse! Muidugi on teil võim ja jõud peegel puruks peksta, sest sealt vaatav ilge tärkav natsilõust teile ei meeldi. Jah, teil on see jõud ja võim. Aga mida see muudab? Teie poolt loodav uus ühiskond on hirmuühiskond, kus teisitimõtlejaid võib karistamatult sildistada ja peksta, lõpuks ka tappa. Kas te seda soovitegi oma hüsteeriaga saavutada?

Eestlased on väike rahvas, kellest pole kellelegi ohtu, me võitlema kestmajäämise eest. Meie rahvuslus on väikerahva rahvuslus, mis ei ole suunatud mitte teiste vastu (nagu on suurahva šovinismis), vaid kestmajäämisele, milleks kohustab meid meie Põhiseadus. On pahatahtlik ajada need kaks asja segi ja hakata meie väikese rahva väheseid rahvuslasi natsideks sõimama ja lausa hoiatada, et nad hakkavad peagi natside sõjakuritegusid kordama. Kus on selliste pahatahtlike sildistavate hüsteerikute ajud?

Meil pole ei ajaloos ja veel vähem tänapäeval seost natsismiga. See, et mõned rahvusvahelised semiootilised sümbolid on kasutusel nii neonatside, kui ka rahvuslaste seas, ei tee neist kellegist veel mõrtsukaid ega mitte-inimesi. Meil on Riigikogus ja ühiskonnas ikka veel paljusid Kurjuse Impeeriumi Kommunistliku Partei eksliikmeid ja kuritegeliku okupatsioonirežiimi kaastöölisi. Mis me nendega peaks tegema? Seevastu natsiparteis pole ühtegi eestlast olnud. Saksa poolel võidelnud on aga Eesti valitsus ametlikult vabadusvõitlejateks nimetanud ja Kaitseministeerium on neile ka vastavad vabadusvõitleja medalid andnud. Kas natsihüsteerikute arvates on siingi tegu natsismi ülistamisega? Või jookseb teie väike primitiivne aju siinjuures kokku?

EKRE iseenesest on rahvuslik-konservatiivne erakond. Rahvusluse ja rahvusriigid kuulutas EL-i president van Rompuy amtlikult EL-i suurimateks vaenlasteks. Sealt ja tänasest fašistlikust Putini-Venemaast tulebki see meilgi nakkust levitav natsihüsteeria, rahvuslaste demoniseerimine ja teiselt poolt komministide-vasakpooolsete kurjategijate tolereerimine. Natsimalakaga vehkides tapetakse kõik need, kes ei ole nõus liberaal-vasakpoolse diktatuuriga. Paradoksaalselt vastab aga kõigi kriteeriumite järgi kõige enam fašistlikule-natsistlikule riigile tänapäeval "antifašistlik" Putini-Venemaa ise! Seega neofasism-natsism on juba saabunud "antifašismi" sildi all. Seega olge ettevaatlikud, kui igasugu sutropid antifašismi sildi all tegelikult fašismi-natsismi esindavad.

Ei pea ka olema selgeltnägija, et saada aru, kelle traagelniidid paistavad läbi EKRE ja traditsioonilise perekonna kaitsjate vastase laimukampaania tagant - need on homod, mõjuvõimsad homod koos mõttekaaslastega. Heterofoobne homomaffia tegutseb oma huvide saavutamisel vahendeid valimata. Homomaffia tegutseb 24/7, et oma vastaseid hävitada. Kahjuks tänane kastreeritud ja manduv Lääs ongi muutumas perverssuste tulevärgiks. Pealetungivale islamile neist vastaseid ei ole.

Õnneks Euroopas ja mujalgi hakkab toimuma muutus. Julgetakse vastu seista väikese valitsejate grupi diktatuurile ja pealesurutud "tõdedele". Loodame, et see ärkamine pole liiga hiljaks jäänud...


JE SUIS EKRE


Labiilse närvisüsteemiga natsihüsteerikutele-kastraatidele:
Isegi EKRE tõrvikurongkäiku püütakse nende poolt näidata kui natsistlikku üritust. Huvitav mis seos eestlastel üldse peaks natsismiga olema ja kui meil ka oleks need käputäis natse, siis mis ohtu nad kujutaks? Kommuniste on meil ikkagi kordades rohkem ja nemad teevad karjääri. Mis sest, et kommunism on kordades rohkem tapnud, kui natsism.

Mingil müstilisel põhjusel püütakse meil eestlastel, kes me olime nii natside kui ka kommunistide ohvrid, tekitada mingit süükoormat natside tehtu pärast. Me ei tohiks nagu tõrvikutega marssidagi. Lätis käis eelmine aasta iseseisvuspäeval tõrvikumarsil üle 30 000 inimese ja mingit probleemi pole. Aga Eestis külvatakse selle pärast natsihüsteeriat, kutsutakse isegi kremli agendist natsikütt Zuroff Wiesenthali keskusest kohale. Üritatakse leida natsiilminguid, lausa paaniliselt, kuid tulemused on enam kui kesised. Nii ei jäägi pahatahtlikul ajakirjandusel midagi muud üle, kui luua ja fabritseerida ise see olematu natsitont, puhuda sellele elu sisse, hakata sellega teisi hirmutama, samal ajal keelates igasuguse vastukriitika oma näotule tegevusele. Mis see on? Kas ajakirjandus?

Kuid isegi tänane Saksa armee Bundeswehr (mille eellane Hitleri ajal tõesti sooritas natsikuritegusid, millega eesti rahval ja riigil pole mingit seost) julgeb korraldada trummipõrinal tõrvikurongkäike! Mida natsihüsteerikat külvav DELFI & Co sellest arvab??? Kaebate Zuroffile? Võtate oma RusDELFI eestlasi vihkavaid kommentaare kribavad ja end seal karistamatult tundvad seltsimehed kaasa ja häviatate neonatsistliku Bundeswehri? Igatahes jõudu teile! Samas ka kaastunne, sest lollide elu ei ole kerge...

Bundeswehri tõrvikurongkäik:
Lõpetuseks kutsun kõiki mõtte- ja sõnavabadust ning ausat ja eetilist ajakirjandust austavaid inimesi üles boikoteerima DELFI-t jt. sarnaseid meediakanaleid ja isikuid. Me ei ole nõus elama liberaal-sotsialistlikus totalitaarses diktatuurriigis, kus teisitimõtlejaid karistamatult sildistatakse, demoniseeritakse ja pestakse inimeste ajusid, õhutades oma valedega viha teisitimõtlejate vastu! Selline suhtumine viib varem või hiljem teisitimõtlejate hukkamise, massimõrvade ja genotsiidini!

 Täiendus 31.03.15: Nüüd on siis "erapooletu" DELFI asunud EKRE liiget Madisoni tembeldama telefonivargaks. Natsisüüdistused ju ei mõjunud. Kummaline, et üks hävitamisele kuulunud telefon, mis pandud müüki 0.10 sendiga, on DELFI-s pidevalt üleval. Aga kus on VEB-fondi sahkeramised, ämma kilekotirahad, Autorollod, ärmatamised jne? Kus DELFI? Kohelge kõiki võrdselt, või olge üldse vait!

Allikas:  http://rahvuslik.blogspot.com/2015/03/je-suis-ekre-sona-ja-mottevabaduse-ning.html

5 kommentaari:

leopall.blogspot.com 6. aprill 2015, kell 11:42  



Iga riigi kdanik arvab-eeldab, et tema riigi seadusandja ja selle esindajad on AUSAD, ei VALETA, tegutsevad SEADUSLIKULT ja ÕIGLASELT.

Riigikogu esimees E.Ergma valetas valimiste eel – valige IRL-i, me alandame kodukulusid! Peale valimisi tõsteti ELEKTRI hinda ca 4 korda, gaasi- ja toasooja hind tõusis 1,5-2 korda. Hind ei alanenud ühelgi kodukulu alal.

Enne eurovalimisi deklareeris E.Ergma – valige IRL-i: me hakkame võitlema korruptsiooniga - see pole mingi kosmosteadus. Võitlus korruptsiooniga pole RK ega ka Euroliidu ülesanne ja IRL - ei liigutanud lillegi võitluse hoogustamiseks.

Valimisvõidu nimel valetatakse-lubatakse ja jätetakse täitmata lubadusi kõige kõrgemal riiklikul tasemel – kasaarvatud ministrid ja peaministrid.

Kellegi survel hakati kevadel läbi suruma Riigikogus Kooseluseadust - mis leidis Rahva hulgas suurt vastuseisu, sest muutis ajalooliselt väljakujunenud traditsioonilist perkonna mõistet, muutes Põhiseaduse prg. 27 mõtet perkonnast.

Jääb arusaamatks KooseluSEADUSE MÕTE, kuna praegu saab KÕIK lapsendusega, omavahelised varalised suhted, pärimisõiguslikud eeldused-suhted reguleerida noteri juures erinevate lepingutega. Ka NotarIte Koda leidis, et kavandataval KOOSELUSEADUSEL PUUDUB meie riigis VAJADUS.

Seaduse vastuvõtmist SURVESTATI kellegi poolt nii, et RIIGIKOGU Õiguskomisjon läks 2014.a. maikuus mahhinatsioonide ja võltsimiste teele. KEEGI muutis selleks (Kooseluseaduse vastuvõtmise-Riigikokku saatmise päevaks) Õiguskomisjoni koosseisu – 2 homondusevastast liiget (I.Gräzin ja K.Laanet) SELLEKS PÄEVAKS asendati geiaktivistidega. Seetõttu saadeti Kooseluseaduse eelnõu Riigikokku arutamisele.

Riigikogu Õiguskomisjon PEAKS seisma õiguse ja õiglause eest – kuid – asus mahhinatsioonide teele, mille tulemusena saadeti <kooseluseadus häältetulemusega - 5. Poolt, neli häät vastu – Riigikokku lugemisele. Riigikogu ja Õiguskomisjon ei arvestanud Rahva arvamusega.

Suvel Vahepeal viidi läbi mitmesuguseid küsitlusi-uuringuid ja KÕIGI nende tulemuseks oli see, et TUNDUVALT ÜLE POOLE KÜSITLETUIST EI POOLDA Kooseluseadust.

Peale suvevaheaega 18. septembri 2014.a. Õiguskomisjoni koosolekuks RK Õiguskomisjon (Kooseluseaduse vastuvõtmise küsimus) – MUUTIS JÄLLE SELLEKS PÄEVAKS Õiguskomisjoni koosseisu SELLEKS, et saada KELLELEGI VAJALIK KOOSELUSEADUSE vastuvõtmine.

Õiguskomisjon muutis kooseluseaduse eelnõud nii, et selle vastuvõtmiseks ei oleks tarvis 51 riigikogu liikme toetust, vaid - et piisaks lihtsalt hääletusel kohalviibivate riigikogu saadikute enamuse poolthäältest. Sellise manipulatsiooni tulemusel saab kooseluseaduse vastu võtta ka näiteks kõigest 30 poolthäälega Riigikogu liikmetest...


JOKKIdes tehti poliitiline manööver, millega õõnestati rahva usku demokraatlikku riigikorraldusse, seaduslikkusesse ja õiglusesse.

Riigikogulaste ülesandeks on seista rahva tahte ja inimlike väärtuste, mitte mingite muude – Parteiliste huvide eest! Lootsin, et austatakse demokraatliku ühiskonnakorralduse põhimõtteid, seda enam, et jutt käib küsimusest, mis omab suurt potentsiaali lõhestada ühiskonda. RK Õiguskomisjon EI Üritagi AUSALT TEGUTSEDA RAHVA EES.

agentsteelz 6. aprill 2015, kell 11:58  

... need on homod, mõjuvõimsad homod koos mõttekaaslastega. Heterofoobne homomaffia tegutseb oma huvide saavutamisel vahendeid valimata. Homomaffia tegutseb 24/7, et oma vastaseid hävitada....

Need laused summeerivad väga hästi EKRE olemuse. Irwwwww.

Ettevaatust, või geistaapo tuleb viib teid Angeli ööklubisse!

Anonüümne 6. aprill 2015, kell 16:47  

to agentsteelz
Kõlab jah naljakalt, aga seepärast ongi eriti hämmastav, et see on tõsi.

Eksid sellega, nagu tegeleks geistaapo 24h klubidesse vedamisega. Ajakirjandus on geistaapo esmane tööriist.

Anonüümne 8. aprill 2015, kell 17:18  

"Lõpetuseks kutsun kõiki mõtte- ja sõnavabadust ning ausat ja eetilist ajakirjandust austavaid inimesi üles boikoteerima DELFI-t jt. sarnaseid meediakanaleid ja isikuid. "

Toetan ise seda üleskutset, aga kõheldes, sest alternatiivi ei paista olevat. Ei ole uudisteportaali, mis oleks ühtaegu mõtte- ja sõnavabadust austav ning ka võimalikult ammendav (st et on olemas kõik tähtsamad uudised)

See on samasugune üleskutse nagu Saptkil, et ärge ostke Kroonikat. Mina ostan ikka, sest Nädalale võrdväärset alternatiivi ei ole. Mulle meeldib, kui laual on saatekava ja ma ei pea kiirelt info saamiseks tegema netis sadu klõpse. Mulle meeldib teada, mida vaatan, ja nt ETV2, National Geographic kanali saatekava on ammendavalt üleval vaid Nädalas. Muud "telekavad" on kolm ühes variant retseptidest, horoskoopidest, puudulikust telekavast, klatsist jm. Kolm ühes variant ei ole hea tavaliselt ei millekski. Nädalas on hea ka see, et on huvitavaid seiku näidatava filmi tegemisest, näitleja arvamusest sellest filmist jm.

Anonüümne 9. aprill 2015, kell 09:07  

Põhiseaduse muudatuseks ,näeb kord ette: 1.Referendum ,2. Kahekordse riigikogu poolthäältega vastuvõtmist, 3.Eriolukorras riigikogu otsusel.
Leopall-il on õigus ,just MINGI SELTSKOND surus seaduse läbi ja kõige nahhaalsemal moel ,pannes seadusandlikud asutused selles osalema ja seadust rikkuma.Mõtlesin hulga aega kes või mis sundis seda tegema ja lõpuks meenus ,et meil on juba 2x rikutud põhiseadust kus samuti osalesid kõrgemad riiklikud asutused ,rikkudes seadust.Tegemist oli Ilvese presidendiks püstitamisel ja hiljem tema ametisse valimisel.Kodanik Ilves EI OLE SÜNDINUD Eesti riigis ,mis on üks nõuetest presidendikandidaadile.Järelikult oli Ilvesel Eesti riigi üle nii suur mõjujõud ,et pettusele läksid kaasa need kes ta sinna püstitasid ja need kes dokumente kontrollisid ja need kes ta presidendiks valisid.Ja nüüd tõmmmake paralleel ja saate aru kes seisab homo seadustamise taga!Vihjeks võib veel öelda ,et esileedi probleemid algasid perest!Ja lisaks veel ,et kuna seadus ei ole veel vastu võetud vaid selle kinnitab äsja valitud riigikogu siis näete te veelkord kahepalgelisi saadikuid parteidest kes kooselusaeduse vastu olid!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP