RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 16. aprill 2015

MATTI LIVES: REFORMIERAKOND RIKKUS HEA EKRE ALGATUSE

Konservatiiv Martin Helme tuli välja igati hea algatusega ja soovis luua Riigikogus saadikuühenduse traditsioonilise perekonna kaitseks, tänapäeva arenguid vaadates on selline kooslus igati vajalik ja mehest-naisest koosnev perekond vajab tõsist kaitset. Kuna EKRE on alati toetanud kompromissitult traditsioonilist perakonda ja on siin täiesti ühel meelel SA-ga Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks, siis tuli see algatus igati õigelt mehelt.
Oleks näinud seal saadikuühenduses peale ekrelaste veel IRLi saadikuid, mõningaid liikmeid E Vabaerakonnast ja ehk ka Keskerakonnast ja see oleks põhimõtteliselt kõik. Sest sotsid ja Reformierakondlased on pea tervikuna "homokultuuri" austajad!

Reformierakonnal, eesotsas Eesti seihomo Imre Sooäärega õnnestus see väärt algatus esialgu, kasutades äärmiselt vastikuid parlamendimänge aga põhja lasta. Nimelt soovisid paljud homosid toetavad reformierakondlased eesotsas Sooäärega järsku astuda sinna saadikuühendusse ja see lihtsalt üle võtta ning tegutsemisvõimetuks muuta. See neil esialgu ka õnnestus (isegi saadikuühenduse moodustamise nurjamine), sellest teatas uhkustades I. Sooäär "Postimehe" artiklis SIIN .

Martin Helme käitus igati õieti, et jättis momendil saadikuühenduse loomata. Pole viga, küll see hiljem saab moodustatud.

2 kommentaari:

Anonüümne 16. aprill 2015, kell 22:58  

Mina saan tavakodanikuna Esi Gayle ainult vastu nina anda kui kuskil peaks seda lillat nägema.Selle eest just mida ta viimasel ajal kõik korraldanud on.

Anonüümne 17. aprill 2015, kell 23:33  

Kui EKRE saab tulevikus rahvalt suurema mandaadi ja nad murravad välja rahvusvahelisele areenile, saab surve veelgi tugevam olema. Seal on ees ootamas samasugused osavad vastased. Nii et harjutagu meie kodumurul tugevat selgroogu ja kindlameelsust.Kui jäädakse kindlaks oma rahva esindajana, kes teab -ehk püstitatavad tulevased põlvkonnad oma kangelastele ausambad... Praegune võimukartell lendab küll kindla peale ajaloo prügikasti...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP