RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 29. aprill 2015

KOOBAS: Miks nn “põgenikud” ei lähe naftast rikkasse Saudi-Araabiasse, Katari või Bahreini?

Viimasel ajal on meedias palju räägitud nn “põgenikest” ja “pagulastest,” eriti seoses Vahemerel toimuva kriisiga, kus päevas seilab sadu mustade aafriklastega, süürlastega või iraaklastega täidetud paate Euroopa poole.
Vasakliberaalne meediaveerg Delfi oli hiljuti täis halalugusi teemas, kui sallimatud on eestlased ning reformierakondlased koos sotsidega tegelesid võidu “selgitustööga,” kuidas eestlased tulevikus olema peaksid(näide).
See on ühena osaks algavast süütunde tekitamise ajupesust, sest Euroopa Liidus nõutakse üha enam migrantide jaotamist liikmesriikide vahel. Ka Rõivas käis selleks ekstra maad kuulamas. “Postimees” kirjutas:
Junckeri kinnitusel on oodata liikmesriikide pakkumisi põgenike vastuvõtmiseks Lõuna-Euroopa maadest lähinädalatel.
Peaminister Rõivas ütles Brüsselis ERR-i ja BNS-i ajakirjanikele, et seda küsimust tuleb arutada ka Eestis. «Arutelu saab olema nii valitsuse tasandil kui ka (riigikogu – BNS) Euroopa Liidu asjade komisjonis ja siis selle pealt saab edasi vaadata,» märkis Eesti valitsusjuht.(LINK)
Fakt on see, et enamus neist sisserändajatest pole sugugi põgenikud vaid sotsiaalabimigrandid, kelle peasihtkohtadeks on riigid, kus kõige kergem taotleda sotsiaalabi peal elamist. Nendeks on: Rootsi, Saksamaa, Madalmaad ja Prantsusmaa.
See “vajalik tööjõud” ei lähe palju lähemal asuvatesse naftast rikastesse araabiariikidesse ulguma, sest neil riikidel on toimiv piirivalve, mis seda ei luba aga peamiselt, sest neis riikides tuleb mittekodanikul teha tööd, et mingit hüvist üleüldse saada!
90% Saksamaa moslemikogukonnast, kellest miljonid elavad just Hartz IV sotsiaalabisüsteemi najal, poleks kunagi Saksamaale jalga tõstnud ilma sotsiaalabirahade ning sugulaste järele toomise võimaluseta.
Migrandikriisi lahenduseks pole mitte migrantide hajutus või rohkem päästepaate, vaid senise sotsiaalabisüsteemi kaotamine, kus mittekodanik saab ilma töötamiseta vähemalt elatusmiinimumi(tihti enamgi) tagava hüve osaliseks.

Allikas: http://koobas.net/2015/04/27/miks-nn-pogenikud-ei-lahe-naftast-rikkasse-saudi-araabiasse-katari-voi-bahreini/

2 kommentaari:

Anonüümne 1. juuni 2015, kell 18:18  

Kui küsida, miks Shia põgenikud Süüriast või Iraagist ei lähe Saudi Araabiasse või Katari, on ilmselge, et küsija ei ole lähis-ida konflikti eriti süübinud ega saa selle sõja olemusest aru. Saudi Araabia, Bahrain ja Katar on enamuses Sunni riigid. Kogu Lähis-ida sõda taandub tegelikult Sunnide (enamuse) konfliktile Shiadega (vähemus). Shiasid tapetakse massiliselt ja nende elu on tehtud väga keeruliseks.

Teine teema artiklis on kartus, et tullakse elatusmiinimumi peal elama. Eestis seda probleemi ei ole, sest selliseid sotsiaalseid garantiisid ei pakuta.

Huvitaval kombel on Eestlased ikka pidanud loomulikuks seda, et meie võime põgeneda, kui tuleb venelane. Ja meid on vastu võetud. Ja nüüd meie ei võta.

Ja veel üks lihtne küsimus. Kui Eesti taktika (nagu seni on näha olnud) on inimeste eksportimine Skandinaaviasse, Soome, Austraaliasse ja Inglismaale, siis mis on meie majanduse tulevik? See tee ei vii kuhugi, et harime inimesed ära ja siis kedagi asemele ei võtagi.

Anonüümne 1. juuni 2015, kell 18:22  

parandus: harime ära, arstideks, ehitajateks, spetsialistideks ja siis saadame Rootsi, Soome wherever. Kuskilt peab inimresurss asemele tulema ja meie enda iive seda ilmselgelt ei võimalda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP