RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 10. august 2015

Eestlase kommentaar immigrantide alla mattuvast Rootsist

See on üks paljudest kommentaaridest, mis kustutatakse kiiresti, sest ei jaga meie kliki ja tema peavoolumeedia seisukohti. Elame nagu taas kõige räigemal nõukogude diktatuuri ajal, mil väike klikk määrib süüdimatult rahva enamusele oma haigeid seisukohti peale, tembeldades kõik teisiti mõtlejad paariateks. Kommentaar ühe artikli alt: kirjutab inimene kes alles rootsist tuli.
 

Ei olnud mitu aastat Rootsis käinud ja nüüd minnes tabas täielik kultuurishokk. Vaiksest ja rahulikust põhjamaast oli saanud mingi suur neegriküla, vahepeal oli tunne, et valgeid inimesi enam polegi, ja see oli norrköpingis, mis pole eriline mustade kants ja selle kesklinnas, mis pole selle linna mustade geto. Kogu linn oli must ja igal pool vedeles saast. Tanklad, parklad, toitlustuskohad olid mustad ja lagunenud nagu mõnel arengumaal ja keegi polnud isegi sellise näoga, et tahaks neid kasida või korrastada. Iga suurema poe ees kerjused, kes üksteist üle karjudes ei kerjanud, vaid sõna otseses mõttes nõudsid kõigilt raha. Õige tihti oli näha sireeniga sõitmas politseiautosid, varem juhtus neid ehk heal juhul korra nädalas nägema. Vastuvõtjatel oli meie jaoks päris pikk nimekiri rajoonidest ja tänavatest, kuhu isegi päeval pole soovitav valgel inimesel minna. Isegi kõige lihtsamaid töid tegid enamasti rootslased, migrantide au töötamist ei kannatanud, küll aga õhtust valjuhäälset peopanekut. Ainus valgete inimeste aeg oligi hommik, siis kui valged inimesed läksid tööle ja peost väsinud mustad ilmselt veel magasid. Küsisin kohalikelt, kas need teised teil tööd ei teegi, mille peale löödi vaid käega ja piirduti sõnadega, et millal nad midagi teinud on. Kohalike sõnul elavad ka rootsi maaelanikud pidevas hirmus, igas majapidamises on vähemalt paar relva ja suurematest sigadustest hoiab migrante vaid teadmine, et talust võib tina saada. Asi on nii hull, et maainimesed kannavad talus töödki tehes relva kaasas, see on samasugune igapäevaese nagu mobiil.
Eesti meedia on vaikinud maha veel mõned toredad multi-kulti uudised, mida kohalikud rääkisid. Jaanipäeva paiku ründas Tenstas, väike linnake 20000 elanikuga, neist 90% migrante, umbes sajapealine migrantide jõuk terve nädalavahetuse relvade saamise eesmärgil kohalikku politseijaoskonda. Alles lisajõudude kohaletoomine suutis jaoskonna piiramisrõngast vabastada. Paar päeva hiljem esines politseijuht avaldusega, kus ütles, et olulord riigis on kontrolli alt väljunud. Ja veel - ainult mõne aastaga on rootsi langenud inimarengu indeksis 6. kohalt 12.-le. Koolilapsed, kes ei kukkunud on PISA testides tavaliselt alla 5. koha, olid 35. kohal. 


Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/08/eestlase-kommentaar-immigrantide-alla.html

1 kommentaari:

Anonüümne 19. august 2015, kell 10:50  

Norrköping on, kahjuks, juba ammu yks moslemiurgas. Yks pohjustest on seal asuv migratsiooniameti kontor.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP