RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 1. august 2015

KOOBAS: Kõik utoopia vastane on skandaal ja vihakõne

Öelge, mis on järgnevas skandaalset ja vihakõne väärilist?

Ning teda on muuhulgas süüdistatud rassismis ja vihakõnes. Immoneni Facebooki sissekande kohta on keegi eraisik teinud ka avalduse politseile.

Oulu valimisringkonnast parlamenti valitud Immonen avaldas üleeile oma Facebooki kontol järgneva ingliskeelse teksti: “Ma unistan tugevast ja vaprast rahvusest, mis võidab selle luupainaja, mida kutsutakse multikultuursuseks. See jäle mull, mille sees meie vaenlased elavad, puruneb peagi miljoniks väikseks tükiks. Meie elud on seotud väga raske ajaga. Need on päevad, mis jätavad oma märgi meie rahvuse tulevikule. Mul on tugev usk oma võitluskaaslastesse. Me võitleme lõpuni oma kodumaa ja ainsa õige soome rahvuse nimel. Võit kuulub meile.”

Allikas: http://koobas.net/2015/07/27/koik-utoopia-vastane-on-skandaal-ja-vihakone/

1 kommentaari:

nuntsel 1. august 2015, kell 17:11  

Väga aateline mees,meil peaks ka valitsus selline olema,kes oma rahva säilimise ja kultuuri eest seisaksid,kuid EL viib ellu Usa üleilmastumist ja uut rassi loovat ühiskonda kus rahvusriigid puuduvad,ja sellepärast tulebki valida ainult need inimesed riigikokku kes seisavad meie PÕHISEADUSE kaitsel,kuid hetkel valitseb meid Sodoma ja Gomorra ühine rahvusevastane rinne.Edu Soome riigile ja rahvale võitluses massiimmigratsiooniga.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP