RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 14. august 2015

MATTI ILVES: EUROOPA KOMISJON TAHAB KEELUSTADA ALTERNATIIVSED RAVIMEETODID

Euroopa Komisjon tahab keelustada ELis looduslikud ja alternatiivsed ravimisviisid, ning isegi teabe levitamist nendest ravitsemisviisidest.
Kui Euroopa Liidu Nõugogu ja Euroopa Parlament kinnitavad sellise otsuse, siis nad kahjustavad olulislt tarbijate huve. Selline leke muidu ülimalt salastatud E Komisjoninist teeb ka võimatuks tootmise ja kauplemise toidulisanditega.

See Euroopa Komisjoni erakordne soov näitab täiesti selgelt, kui tugev on ravimifirmade lobi Euroopa keskasutuste juures. Arvan, et siin ei saadud läbi ilma altkäemaksudeta, on ju E Liit üks suur korruptsioonipesa, isegi Cecilia Malmströmi (ELi siseasjade volinik) andmetel antakse ELis altkäemakse 120. miljardi euro ulatuses(!) aastas, mis on kohutavalt suur summa.

Nimetatud määruse kohaselt, Vaid EFSA võib (European Food Safety Authority) otsustada, millist teavet me tulevikus saame veel looduslikust ja alternatiivsest ravist. See on järjekordne samm teel, mis keelaks kõik alternatiivsed raviviisid ja terviseteadlikud inimesd ei tohiks ennast enam ise looduslike ravimitega ravida.

Uskumatu, kuid järjest enam ma veendun, et NSV Liidul ja Euroopa Liidul ei ole põhimõttelist vahet, kuid ELi otsused on sageli veelgi lollimad.

Kasutatud allikas:http://gerhardschneider.at/2014/06/16/europaisches-parlament-will-naturheilmittel-und-alternative-behandlungen-verbieten-und-das-wissen-uber-naturheilmittel-verhindern/


2 kommentaari:

Unknown 14. august 2015, kell 12:23  

Tegelikult näitab endiste kommunistide "edukas iga korra ajal" pukis olemine, et süsteemidel ei ole mingit vahet. Samuti kuulutati Madisson kiiresti ka uue "hea" korra (mis oli eelmise surmavaenlane) ajal dissidendiks.

Anonüümne 14. august 2015, kell 23:19  

Kas siis sellest järeldub, et maailmakorratuse niiditõmbajateks on üks ja sama kaval süsteem?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP