RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 3. august 2015

Kellele kuuluvad Eesti sead? Kindlasti mitte eestlastele!

, 1. august 2015

Kuigi Rakvere Lihakombinaadi koduleheküljel on kirjas: "Siga on Eesti rahva elus alati olemas olnud ja jooksnud meie taluõudes, põõnanud sulunurgas ja katnud laua", siis on selles ilusas jutus agasid. Siga võib meil ju elada, põõnata ja lauagi katta, aga tulu sellest läheb rikastele Soome ja Rootsi farmeritele. Eesti taluõudes ei taha nad meie sigasid kindlasti jooksmas näha!
Eesti sigade ja kanade tõeline omanik on Soome ja Rootsi farmer. Neile kuuluvad AS Rakvere Farmid ja Tallegg. Seakatku olemasolu annab neile kahjuks võimaluse sellelt turult kohalik talupidaja välja süüa.
Täna on Eestit tabanud seakatk ja nii nagu me uudistest loeme, siis ongi kõige mustem stenaarium, millest aasta tagasi räägiti, kätte jõudnud. Suletakse farme ja EL veterinaarameti poolt kehtestatakse karantiinitsoone.
Nädala lõpus jõudis meieni uudis, et Eesti suurimast farmist (Viljandi lähedal asuv Ekseko) on katk kiviviske kaugusel ehk mõni kilomeeter eemal. Teine uudis oli see, et Euroopa Liidu veterinaaramet tegi Ekskoole erandi ja sellele farmile ei määratud kõige kõrgemaid karantiini nõudeid – põrsaid ei tohi teistesse farmidesse nuumamisele viia.

_______________
Võib-olla keegi ei tea, et Eesti eraetavõtlus kuulub 80 % ulatuses välismaalastele, meile jääb vaid rõõm väikese palga eest tööd teha. Näiteks ka magusatootja "Kalev" kuulub ammu välismaalastele: AS "Kalev Chocolate Factory" on nüüd Norra päritolu rahvusvahelise Orkla kontserni liige.
M.I.

3 kommentaari:

nuntsel 3. august 2015, kell 21:59  

Kas on IKKA Seakatk---kas see ei ole mitte lihtsalt vale---polegi katku,lihtsalt bisnesssss või Võllanali,Varsti Pole Ka Eestimaa Meie Rahva oma.Tuleb lihtsalt EL välja astuda,Miks Peame Olema Sellises Liidus Kus Rahvusriigid On Kõige Suuremad Vaenlased.Tuleb Aeg Kus Saame Tagasi OMA Maa Ja Majandus mis kuulub Meie RAHVALE,pole meie halvemad kui Norra või Rootsi jpt.välisriikide Ettevõtjad.Soovin Valitsust kes ennekõike teenib OMAENDA Rahvast.See On Minu Isklik Arvamus.Edu Eestile.

Anonüümne 5. august 2015, kell 17:37  

Varem või hiljem kasivad need võõrettevõtjad siit meie mailt minema, ehk siis saab eesti rahvas end sirgu ajada. Ja kindlasti oma raha, see teeb meie majanduse vabaks. Jääb üle vaid imestada, kuidas lääs meie rumalad poliitikud kavalalt orjanööri otsa tiris, see toimus nii tasa ja vaikselt.Meie lühinägelikud, raha peale aplad, upsakad,rahvast ,kelle leiba nad söövad, põlgavad jupijuhanid saavad ehk oma tölpluse eest kah kunagi õiglase karistuse kätte.

Anonüümne 9. august 2015, kell 16:34  

..mõelge, miks?, mõelge miks eestlane muneva kana kohe, kohe hästi ruttu maha müüb?
kõik kiruvad verejanuseid välispanku aga miks 2005.a. Hansapank maha müüdi? Miks moodi eelpool kommentaaris mainitud Kalevi Kommivabrik, miks müüdi Rakvere Lihakombinaat, Valga Lihakombinaat, Saku Õlletehas, Tartu Õlletehas,...ja nii edasi ja nii edasi, kõik on müüdud....on veel midagi jäänud mida müüa?....kui kõik on müüdud, kuidas siis saab hakata kapital kogunema? kas see on meile eestlastele esiisade poolt antud geenidega, olla sulane?
ma rõõmuga kuulen uudiseid, et eestlane saab mingi müüdud ettevõtte taasomanikuks.....KÕIK ON MEIE ENDA EESTLASTE TEHA, NII SEAKATK KUI PAGULASED JA EUROOPA LIIT



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP