RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 1. august 2015

(:)kivisildnik | (:)kuidas sellest neetust inimkonnast lahti saada?



Inimkond on tõsine probleem ja alati läheb tuju paremaks, kui mõni kohalik valede- ja propagandamasin pöörab tähelepanu inimkonna arvukuse piiramise vajadusele. Avalikõiguslik solgitoru levitas just kellegi nimetu ökoloogi ideid, et inimkonda tuleks harvendada kahe ja poole miljardi inimeseni. Rohkem olevat planeedi tervisele halb.

Miljoni vaese maa on inimkond orjastanud ja mida vähem vereimejaid, seda parem. Paraku ei ole ökoloogilised argumendid pädevad – planeet Maa ei ole isegi juriidiline isik ja sellisena puuduvad tal igasugused õigused, vähe sellest, ükski ökoloog ega loomakaitsja pole ette näidanud Planeedi volitusi. Isehakanute hülgepäästmise möla on aga nii piinlik, et seda me siin kordama ei hakka.
Ehkki õilis, aga juriidiliselt küündimatu ökojauramine meid ei veena, siiski on inimkond ohtlik ja ta on eelkõige ohtlik eesti rahva, keele ja kultuuri püsimise seisukohalt. Piisab, kui toome näiteks inimkonna pankade tegevuse Eestis – alatu ja loomalik julmus. Inimkond on toonud Eestisse vaesuse, ahnuse ja sõjad – uus baaside leping, mis võimaldab inimkonna ründerelvastuse riiki toomise, ei ole isegi salajane mitte. Samas valmistatakse ette inimkonna kõige ohtlikuma hulluse – arulageda sigivuse spetsialistide massilist maaletoomist. Selge, milleks – et sõda Eestis kunagi ei lõppeks.

Inimkonna vaenlased on Eesti rahva ainsad liitlased võitluses surmavaenlasega. Selles mõttes tuleb meil isegi ökokõlupeade demagoogiat taluda, jutt on vale, aga mõte on õige – inimkond tuleb hävitada. Alustada tuleb muidugi arvukuse piiramisest ja siin on kõik ettekäänded head. Hülgekesel on nii paha, valgel mehel munad maha. Juhhuu!

Inimkonna arvukuse piiramisest ei ole abi

Üleminekuajal tuleb muidugi inimkonna arvukust piirata, aga see pole lahendus; kuritegevuse piiramine ei anna tulemust, kuritegevus tuleb täielikult hävitada. Mis jutt see on, et vähendame pedofiiliat ja sarimõrvu 60% ja siis on planeedil kohe parem. Totrus. Kui me inimkonda endale ette kujutame, siis näeme kohutavat karja lojuseid, kes tegelevad peamiselt kirjaoskamatuse, hooramise, nälgimise ja sõdimisega – tõsi, vähemradikaalne osa inimkonnast piirdub armutu ekspluateerimise, valerahategemise, perverssuste ja alatute valede levitamisega.
Selline on inimkond ja sellisena on ta ise oma surmaotsusele alla kirjutanud. Sellist inimkonda ei ole meile ega kellelegi teisele vaja, ning iseendale on ta samuti ainult nuhtluseks. Inimkonna tegevuse tulemusel on Eestis vaesus ainult süvenenud, kultuur on laostunud, inimkonna pankade kohalikud filiaalid on küll juba paar korda makse maksnud, aga seda peamiselt võika asjaolu tõttu, et inimkonna mahitatud sõda on jõudnud Ukrainasse ning läheneb. Valeraha tuleb päästa kas või maksude maksmise hinnaga.
Inimkonna arvukuse piiramine ei ole lahendus, kohutavad sõjad käisid ka siis, kui inimkonna arvukus oli alla 2,5 miljardi. Aastal 1927 oli neid 2 miljardit ja palju vähemast piisas, et korraldada Esimene maailmasõda. Kohutav õppetund, millest inimkond ei õppinud muud kui veelgi pöörasemat sigimist ja järgmist, veelgi verisemat ilmasõda. Inimkond on hetkel nii arvukas, et pidada korraga kolme teist maailmasõda on talle täiesti jõukohane. Sellist lolli, ahnet, kiimalist, näljast ja verejanulist inimkoda ei suuda taluda ükski mõtlev olend ega endast lugupidav rahvas.

Millist inimkonda me suudaksime taluda? Inimkond on alati olnud kohutav jõuk ega ole näidanud mingeid tervenemise märke. Pigem on tema halvad omadused massi suurenedes võimendunud. Ja järjest uued hädad lisanduvad – inimkond nuhib su järele ebaseaduslikult, inimkond mürgitab su toitu (Roundup, GMO, valitud E-tähed pakenditel), inimkond on teinud sinu haridusest ja kultuurist sellise sitakäki, et sa enam mitte millestki aru ei saa.
Jah, inimkonnal ei ole lootust, ta on täielikult loomastunud, paadunud ja alatu nagu kõige viimane retsidivist. Isegi kui sellest roojasest inimkonnast jääks mingi ime või katastroofi mõjul järele ainult pool miljardit, oleks see väljakannatamatu õudus ning isegi see kaalujälgijast luupainaja sõidaks meist üle nagu teerulliga, nii nagu ta seda teeb täna.
Eesti rahval ei ole jõudu inimkonda hävitada ega teda ka mõistlikesse piiridesse suruda, see mõistlik piir oleks loomaaia kiskjapuur või hullumaja polsterdatud palat. Me ei suuda ka teha globaalset meeleparanduspropagandat – hakake heaks, ärge tapke, ärge orjastage, minge tööle. See oleks tühi töö niikuinii. Inimkonnast tuleb lahti saada mingil teisel moel. Kuidas, see on küsimus.

Mida koletisliku inimkonnaga teha?

Inimkonnaga ei ole midagi teha, kui just meie geneetikud mingit kõikelaastavat viirust välja ei mõtle. Paraku on meie vaimsete võimete piir Nokia suuruse ülistamine ja Skype'i müük inimkonna eriti kahtlastele esindajatele, nende eriti nurjatute eesmärkide saavutamise abivahendiks. Aga Allah annab meile andeks, sest me ei tea, mida me teeme, ei saa aru, mida me räägime ega vastuta oma tegude ega sõnade eest.
Ja ikkagi, mida saab miljoni vaese maa teha? Eelkõige distantseeruda kuritegelikust ja väärastunud inimkonnast kõiges. Tühistada kõik inimkonnaga tehtud lepingud, hävitada oma maal kõik inimkonnale viitav, saata maalt välja inimkonna esindajad ja mõjuagendid ning reeturid. Tühistada inimõigused. Deklareerida, et eestlased ei ole osa inimkonnast, ei ole kunagi olnud ega saa selleks vabatahtlikult mitte kunagi ning seda deklaratsiooni sõna ja teoga toetada.
Tegudeks pole Eesti riik ega rahvas enam ammu võimelised, seegi on argument meie ebainimlikkuse kasuks, kogu säilinud aur tuleb panna vile peale. Teha ebainimlikke avaldusi, veelgi ebainimlikumaid avaldusi. See on lihtne, esiteks on Eestis mingi arusaamatuse või erilise veregrupi tõttu säilinud teatavad loomingulise potentsi sugemed, teiseks piisab sellest, kui maailma ja Eesti asjadest tõtt rääkida, see oleks šokk kogu valedest läbiimbunud inimkonnale.

Kuid me ei tohi piirduda kogu loomastumise, vaesuse, korruptsiooni ja terrori mahitamise tõdedega. Nii loome tõemonopoli maine. Kohutava tõdede ajale meie inimkonnavastases propagandas peavad järgnema valed, kõigepealt tõestamata, kuid paljudele tuttavad vandenõuteooriad, paljud neist on niikuinii õiged, üleminekuperioodiks seega igati sobivad. Siis aga vajutame pedaali põhja ning tõestame, et me oleme tulnukrass, kelle inimkond on orjastanud ja pannud tööle.
Meie, tagakiusatud tulnukad, alandatud kosmosesaadikud, kes tulid inimkonnale õpetama töökultuuri ja ökoloogilist eluviisi, suitsusauna, koduõlut, mahe-GMOd ja mida kõike, ma oletan, et Montsanto lojused kergendavad korralikult rahakotti, kui tulnukrass nende mürgisegamise vandenõule õnnistuse annab. Ühesõnaga tuleb luua õilsate tulnukate kaubamärk ja see inimkonnale maha müüa.
Kaupa tuleb teha aga ainult kõige ilgemate lurjustega ja mahitada nende kõige ohvriterohkemaid  projekte, elades ise väljaspool inimkonda, kuid olles talle kasulik, on võimalik aega võita ja kui Allah tahab, tõelised tulnukatest alistajad ära oodata. Tulnukatest bandiitide ikke all on psühholoogiliselt kergem elada, inimkonna loomalik võim on aga täiesti väljakannatamatu.


2 kommentaari:

nuntsel 1. august 2015, kell 17:27  

Maailma Keskpank sulgeda,relvad keelata,massimeedia ajupesu keelata,lapsed 0-7 aastani kodusele kasvatusele,EL välja astumine,uue tööstuse rajamine,mahepõllumajandus,Riigiametnikud maale tööle võsa lõikama,valitsus koosneb ainult politseist ja piirivalvest,rahvas ei vaja seadusi vaid Vabadust ja Õiglust,miks nuumata topelt EV valitsust ja EL Käsuandjaid,kui maailm ei luba enam käituda rahva kui orjaga siis muutub veel siin midagi,aga hetkel kaevavad sotsid ja liberid ja nende tallalakkujad endale Hauda,USA--EL--Pankurid--Relvad--Suurkorporatsioonid---Sõjad---Kõige suuremad Rahamasinad,nüüd ka Inimkaubitsemine ja Illegaalide vedamine Euroopasse,No küll Kurat on Ikka Väga Väärtuslik Kultuuriruum----Kus Ise Ei Pea Enam MÕTLEMA,Küll Uuskommunistid Mõtlevad.Edu eesti rahvale.

Anonüümne 1. august 2015, kell 21:27  

juhuslik leid www.dynacon.ru/content/articles/526/, mis seletab kõik toimuvad protsessid. rb-railbaltic on vaid toorainete vedamiseks rootsi-soome-karjala piirkonnast mööda tühjaks tehtud baltikumist uue siiditee suunas. maailmaeliidi jaoks. luxus varjendite suunas. põhjamaal aga kunstlikult loodud nälg,seakatk,loomagripp,autoavariid,sõda jne. samas ka kõrghariduse likvideerimine. ensv elamufondi lammutamine,tööstuse hävitamine, metsa lageraie, linnahaljastuse likvideerimine. kuna uued linnad peavad kerkima aafrikas, aasias, altais,siberis,koreas,israelis,iraanis,iraagis, hiinas jm.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP