RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 30. august 2015

MATTI ILVES: PRESIDENDIKANDIDAATIDEST

TSN Emor küsitles 1203. elanikku, et teada saada, keda keda inimesed eelistaksid näha Eesti presidendina. Tulemused on enam kui kurvad, sest esiotsas troonivad kindlalt korrunpeerunud ja enda rahva mahamüünud isikud.
Küsitluse järgi toetas rahvas kõige rohkem Marina Kaljuranda 14,3%, siis järgnesid Savisaar 13.2%, Kallas 11,2% ja Tarand 10,1%-ga. Teised kandidaadid jäid sellest "suurest nelikust" juba tunduvalt maha. Näiteks viiendana Ergmaa 5,4% ja kuuendana Paet 4,8%.

Salline küsitlus on muidugi täiesti mõttetu, sest presidenti valivad Riigikogu liikmed või siis valimiskogu (mis koosneb Riigikogu liikmetest ja kohalike omavalitsuste esindajatest) ei pruugi nende küsitlustulemustega absoluutselt arvastada.

Vaatame siis rahva poolt pakutud nelikut:
1. Marina Kaljurand
Ei sobi presidendiks. Sest ta on venelane ja ebaseadusliku ning põhisaedusvastase piirilepingu pooldaja. Lollitatud rahva hulgas on ta saavutanud populaarsuse, kuna ta suutis taluda "rünnakuid" meeleavaldajte poolt ja tagasi hoida pisaraid aprillimässu ajal, olles siis suursaadik Moskvas. See on sarnane teene kui Rüütlil, kes suutis taluda Gorbatšovi sõimamist sirgeselgselt ja sõnagi lausumata.
2. Edgar Savisaar
Ei sobi presidndiks. Tema rahvslik päritulu on segane (ilmselt puhas venelane ja ema oli venelane jäi rasedaks vanglas, video SIIN) ja on liialt venemeelne. Savisaar on võib-olla kõige targem Eesti poliitik ja tema teeneks võib pidada venelaste "taltsutamist" justkui nende oma partei Keskerakonna toel.
3. Siim Kallas
Ei sobi presidendiks. Kallas-Goldberg on rahvuselt juut (eesti nime sai ta kasuvanematelt), vabamüürlane, pagulaste Eestisse toomise pooldaja, ebaseadusliku piirilepinguga nõustuv ja veel 10. miljoni dollari kangalane ja VEB fondi 32. miljoni $ afääri üks võtmeisikuid. Vabamüürlasena ei ole tal eestlastest sooja ega külma.
4. Indrek Tarand
Ei sobi presidendiks. Punase maailmavaaatga tegelane, Eestisse ebaseadulike immigramtide toomise õhutaja inimeste seas, vabamüürlene. Massoonina ei ole talle üldse tähtis meie tulevik, täidab ustavalt kõrema kraadiga vabamüürlaste käske. Osav propagandist ja seetõttu eriti ohtlik meie rahvale.

Nende nelja seast tuleb ka Eesti president, kui just keegi musta hobusena ei üllata. Esimesena langeb välja muidugi Savisaar, talle tehakse lihtsalt kambakat.
Presidendiks saab ilmselt Kallas-Goldberg, aga vaatame ja ootame ära.

7 kommentaari:

Anonüümne 31. august 2015, kell 01:56  

Lõpuks ometi hakkate pöörama tähelepanu ka rahvuslikule päritolule. Ja seda õigustatult, sest sellest olenevad paljuski isiku tegutsemise motiivid. No ega ikka vene päritolu tegelane eesti rahva kasuks otsuseid ei tee, kui see riivab tema oma rahvuse huvisid.Ei tasuks trügida eestlaste liidriks nendel, kel pole eesti päritolu,püüdku teha karjääri oma rahva hulgas.Hea artikkel,selline just elu ongi!

karlovitz 1. september 2015, kell 13:55  

Aga, kes võiks tegelikult olla eesti president?

Anonüümne 2. september 2015, kell 15:25  

Lennar Merist paremat presidenti vist enam ei leiagi.

Matti Ilves 2. september 2015, kell 17:52  

Minu arvates võiks Eesti presidendiks olla Einar Laigna.

Jüri Toomepuu 3. september 2015, kell 13:54  

Hea analüüs, hästi öeldud. vaata ka Jaan Belka läkitust taevast!
http://www.teabeleht.com/index.php/arvamus/15-arvamus/57247-jaan-belka-onnitlused-taevast. Teabeleht, 28. august, 2015

Anonüümne 5. september 2015, kell 00:34  

Täiesti mõttetu arutelu ,sest Eesti rahvas presidenti ei vali!Kui meil on juba praegu presidenditoolil isik kelle puhul on rikutud põhiseadust siis edaspidi ei imestaks kui saame lausa mustanahalise presidendi.Ilves ei ole Eestis sündinud ega elanud ja sellest olid teadlikud need isikud kes ta sinna püstitasid ,need kes kontrollisid dokumentaalselt tema sobivust ja need isikud kes ta sinna valisid.Eesti presidendil on kohustus olla Eestis sündinud kodanik.Kuiväga Ilves ka ei püüa enda elulugu võltsida ,pannes end ema rolli(kes samuti ei ole Eestis sündinud vaid hoopis Venemaal)siis ei ole tal mingit õigust olla Eesti riigi president!

Anonüümne 8. september 2015, kell 17:05  

Ülo Vooglaid



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP