RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 27. august 2015

MATTI ILVES: KOGU JÄÄNUKSUVERÄÄNSUS TULEB ANDA EUROOPA ÜHENDRIIKIDELE

Prantsusmaa persident Francois Hollande tuli välja föderalistidele väga meeldiva ideega, anda osariikide kogu jäänuksuveräänsus üle moodustavale ELi föderaalvalitsusele ja nii olekski loodud Euroopa Ühendriihid (United States of Europe).

Sotsialist F.Hollande on kindel, et selline föderatsioon aitaks kõige paremini lahendada maiandus- ja võlakriisi. Sellises föderaalvalitsuses oleks peaminister ja parlament, ning valitsuse kompentensis oleksid ka föderaalne eelarve ja föderaalne riigikassa. Arvatavasti on paljud raskustes osariikide valitsused nõus nii USA-d tegema.
Samuti nõuab globaalne eliit Euroopa Liidult üha suuremat ja suuremat tsentraliseerimist! Nende lobi on aga väga tugev, ning bürokraatidest juhid Euroopa Komisionist ei suuda neile vastu hakata ja ilmselt nad ei tahagi.
Muidugi ei ole Hollande siin üksi, kes nõuab suuremat tsentraliseerimist. Samal arvamusel on veel  Euroopa Keskpanga president Mario Draghi, Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker ja Eurorühma president Jeroen Dijsselbloem, veel on ta ESMi kuratooriumi president - seega 2. kordne peresident. Arvestada tuleb ka sellega, et kriisiajal on sageli võimalik eliidil läbi suruda asju, mida kunagi ei ole võimalik saavutada normaalsetes tingimustes. Seega paistab, et otsus Euroopa Ühendriikide kasuks on juba langetatud!

Enne peavad Saksamaa ja Prantsusmaa kokku leppima selles, milline täpselt Euroopa Ühendriigid peaks välja nägema, aga küll nad kuidagi kokkuleppe saavutavad. Vastasel juhul ootab liitu kohe kurb lõpp, sest Kreeka, Portugal, Iirimaa, Itaalia, Hispaania, Belgia ja Prantsusmaa on kõik uppunud võlgadesse.

Kokkulepe Euroopa Ühendriikide osas lükkab selle imperiaalse moodustise lagunemise vaid veidi edasi ja ei muud. Ühtegi majandus- ja võlakriisga seotud probleemi see aga ei lahenda, vaid raskendab olukorda nagu tsentraliseerimine ikka.
Eesti ei ole tegelikult "laua taga" suures mängus, meie juhid annavad sellele värdprojektile ikka enda poolthääle nagu alati on tehtud.

Kasutatud allikas:
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/president-of-france-wants-eurozone-members-to-transfer-their-sovereignty-to-a-united-states-of-europe

3 kommentaari:

karlovitz 27. august 2015, kell 15:30  

Lollilt võetakse vara ja vabadus, lollilt rahvalt riik ja sõltumatus.

maks 28. august 2015, kell 22:56  

Sm Karl Vainol ja Ivan Käbinil oli ROHKEM õigusi
elu siin korraldada kui meie valitsusel ja USA taustaga presidendil ked juhib USA.
Elagu iseseisev Eesti!

Unknown 4. september 2015, kell 01:08  

oleme ikka täiesti tossud.mis ülalt öeld kohe täit.ilma isandata ei suudagi olla.mõisahärra,kolhoosi esimees,vallavanem



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP