RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. veebruar 2016

Konservatiivne Rahvaerakond korraldab üle Eesti üritusi Euroopas toimuvate meeleavalduste toetuseks

Eesti Konservatiivne Erakond korraldab 6. veebruaril kell 15 üle kogu Eesti toetusüritusi, et avaldada solidaarsust paljudes Euroopa linnades samal ajal toimuvatele massiimmigratsiooni ja Euroopa islamiseerimise vastastele protestiaktsioonidele.
Eesti toetusaktsioonid on kohvikuõhtu-formaadis ning praeguse seisuga toimuvad üritused Tallinnas Kaarli kooli ruumides (Toompuiestee 4), Läänemaal Talumehe kõrtsis, Muhus Liival kohvikus Koek & Moes, Veskisilla puhkemajas Viljandi lähedal, Rakveres Berlini trahteris, Paides Vabalinna Majas, Põlvas Vana-Vaksali pubis ning Konservatiivse Rahvaerakonna Tartu ja Võru kontoris.
Euroopas toimuvate meelavalduste taga on parempoolseid konservatiivseid jõude ühendav koostöögrupp Fortress Europe, kuhu kuulub paljude Euroopa riikide rahvaliikumiste (nt PEGIDA, Blok Proti Islamu, Finnish Defence League jpt) ning erakondade esindajaid. Eestit esindab koostöögrupis Eesti Konservatiivne Rahvaerakond.
Koostöörühm kutsuti kokku, et ühiselt võidelda Euroopas massiimmigratsiooni ja islamiseerimise vastu ning rahvusriikide erinevuste säilitamise nimel. Korraldajad prognoosivad, et ainuüksi Saksamaal kavatseb 6. veebruari meeleavaldustel osaleda kümneid tuhandeid inimesi, Poolas toimuvad meeleavaldused kümnes, Prantsusmaal neljas linnas ning paljudes teistes kohtades, muuhulgas ka Austraalias.
Eesti Konservatiivse Erakonna juhatuse liikme ja toetusürituste koordinaatori Maria Kaljuste sõnul ei tohi Eesti Euroopas toimuvaid protsesse passiivselt pealt vaadata.

„Aastatepikkuse multikulti-propaganda ja islami pealetungi tõttu on ohus nii Euroopa kultuur kui ka rahvusriigid. On näha, et paljude Euroopa riikide valitsused ei suhtu sellesse ohtu täie tõsidusega. Seetõttu on parempoolsed jõud Euroopas hakanud tegema omavahelist koostööd, et probleemi rohkem teadvustada. Iga päevaga liitub Fortress Europe algatusega uusi rühmitusi ja huvigruppe. Me oleme tunnistajaks konservatiivse Euroopa taassünnile.“

Riikide-ülese koostöö aluseks on 23. jaanuaril Prahas vastu võetud deklaratsioon, mis muu hulgas sedastab: „Me ei alistu ega loovuta Euroopat vaenlastele. Me oleme valmis astuma vastu poliitilisele islamile, radikaalsetele islamirežiimidele ja nende Euroopa kollaborantidele. /…/ Me austame Euroopa rahvaste iseseisvust ja kõigi Euroopa riikide inimeste õigust otsustada oma asjade üle nii nagu nad õigemaks peavad. Me peame pühaks kõigi Euroopa riikide kodanike õigust kaitsta oma maa piire ning õigust otsustada selle üle, milliseid migrante nad oma riiki lubavad ja milliseid mitte. Me juhindume ühistest Euroopa juurtest, traditsioonidest ja väärtustest, nagu ka Euroopa rahvaste ajaloolisest koostööst.“

6. veebruaril Eesti linnades toimuvatel kohvikuõhtutel on kavas vaadata kõigi protestiaktsioonis osalevate riikide esindajate videopöördumisi ning arutleda massiimmigratsiooni, islami peatungi ning Euroopa väärtuste üle.
„Kohvikuõhtutele on teretulnud kõik, kes peavad oluliseks saata nii meie kui ka teiste Euroopa riikide poliitikutele sõnum, et ennekõike tuleks hakata seisma oma riigi ja rahva eest,“ ütles Kaljuste.
Neil, kes soovivad kaasa aidata kohvikuõhtute korraldamisele, palutakse ühendust võtta aadressil maria@maravo.ee.

LISAINFO
Maria Kaljuste
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse liige
Tel 5258 8068
maria@maravo.ee
 

2 kommentaari:

Anonüümne 1. veebruar 2016, kell 11:14  

Ja me toetame veel meeleavalduste meeleavaldusi ,ja hõissa,trall-la laa.

maks 2. veebruar 2016, kell 22:15  

EKRE kardab nagu Vanapagan hõbekuuli
Lääne Euroopa rahvuslikke liikumisi ja poeb nurga taha peitu , et mitte ärritada kohalikke liberaal globaliste. Just sealt on suurim oht , et islamistide hordid pidurdatakse siia valgumast. Viletsad vennad, arad ja silmakirjatsejad.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP