RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 15. mai 2017

Huvitav küsimus

Kanal 2-e ekraanipilt. President käis kontrolljoonel. Tekkis selline huvitav küsimus, et miks need kõverad, milledele okastraat kinnitatakse, on Eesti poole kaldu?

Allikas: Priit Määltsemees, Facebook
___________
Loomulikult on see valesti ehitatud! See on tehtud umbes nii, nagu on vanglatara ja siin piiril, hoiab inimesi Eestist põgenemast.
Peaks aga hoidma Eestisse sisenemast ebasoovitavat elementi, seepärast tuleb pöörata need postide otsas asetsevad nokad (kuhu tuleb okastraat) teisele, s.o. Venemaa poole. Selle tara on sellisena projekteerinud tõenäoliselt vanglaametnikud! Vene ajal oli ka nii, et piirirajatised pidid inimesi hoidma riigist põgenemast, mitte vastupidi. Kas sellised ajad tulevad tõesti tagasi?
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 16. mai 2017, kell 08:55  

Miks peaks vaenuliku võõrriigi äärmuslasele pidevalt korda minema Eesti põliselanike mure oma maa ja rahva tuleviku pärast ja sellest tulenevate probleemide esiletoomine?

Anonüümne 16. mai 2017, kell 23:49  

Ehitus ju alles pooleli. Jõuavad teisele poole ka panna, siis on null tolerants.

Anonüümne 17. mai 2017, kell 10:04  

Teisel pool tara pole mitte Venemaa vaid piiritsoon. Sinna sisse ei pea kummaltki poolt saama. Kui Venemaa pool on ka juhtumisi välja ehitatud, siis seal on ka samasugune tara teisel pool tsooni.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP