RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. mai 2017

Saksamaa konfiskeerib migrantide tarvis kodusid

Jalgpallipubliku poolt lehvitatud pagulasi tervitav plagu Hamburgis 2015. aasta septembris teise divisjoni meeskonna FC St. Pauli ja Bundesliga esindaja Dortmundi Borussia proovikohtumisel. Foto: Scanpix
 
Saksamaa suuruselt teise linna Hamburgi võimud on hakanud konfiskeerima eraomanduses maju, et leevendada elamispinna nappust, mida on teravalt võimendanud kantsler Angela Merkeli otsus lubada maale paari aastaga enam kui kaks miljonit migranti.

Kommertskinnisvara on migrantide majutamiseks Hamburgis üle võetud juba alates 2015. aasta lõpust, kuid nüüd on järg jõudnud eraomanikeni, võib Gatestone Institute’i vahendusel lugeda.
Nimelt on linnakeskuse lähedal konfiskeeritud kuus eluasemeüksust, mis kuuluvad eraisikule, vajavad remonti ning on seisnud tühjana alates aastast 2012.
Nüüd renoveerib neid kodusid linna poolt määratud usaldusisik, kes need siis omaniku tahte vastaselt linna poolt valitud isikutele välja üürib.

Hammi linnaosa pressiesindaja sõnutsi esitatakse remondi eest arve kinnistute omanikule.
Sundvõõrandamise aluseks on Hamburgis 1982 aastal vastu võetud eluasemete kaitse seadus (Hamburger Wohnraumschutzgesetz), mida sotsialistlik linnavalitsus 2013. aastal täiendas võimalusega võtta üle eluasemeid, mis on seisnud tühjalt enam kui neli kuud.
Samal ajal on Hamburgi rohelised ja sotsid avanud “kuuma liini”, mille vahendusel inimesed tühjana seisvatest kinnistutest teatada saavad.
Aktivistid on avanud ka kodulehe Leerstandsmelder viitamaks tühjalt seisvale kinnisvarale nii Hamburgis kui teistes Saksamaa linnades.

Allikas: http://objektiiv.ee/saksamaa-konfiskeerib-migrantide-tarvis-kodusid/

1 kommentaari:

Anonüümne 17. mai 2017, kell 20:29  

Oi aga see on ju nii tore. Merkel teeb valimiskampaaniat! Magnifico!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP