RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. mai 2017

Mart Helme sõnul tuleb Eestil EL-i toetusrahast loobuda

Mart Helme Autor: Postimees/Scanpix

Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Mart Helme leiab, et Eesti peaks Euroopa Liidu toetustest loobuma, sest saaks ilma nendeta väga hästi hakkama.

"Euroopa rahast tuleks loobuda. Toetused on meie majandust korrupeerinud ja neid on tohutul määral kasutatud kõiksugu mõttetute asjade peale," rääkis Helme usutluses Eesti Päevalehe nädalalõpuväljaandele LP.
Ta lisas, et loomulikult saaks Eresti ise hakkama. "Oleme mõnes mõttes nagu Jaapan või Saksamaa pärast Teist maailmasõda - meil on majanduses suuresti tühi maa. Tuleb teha investeeringuid, võtta üle kõige moodsam tehnoloogia," ütles Helme.

Ta väitis, et valitsuse kandetalaks on küll sotsiaaldemokraadid, kes aga pole kunagi mõelnud, kuidas raha juurde tekitada, vaid üksnes kuidas seda kulutada.
"Meie idee on lihtne: majandus tuleb kasvama saada ja raha juurde tekitada. Selleks, et see kasvama saada, on vaja kõik tõkked eest ära lükata," lausus Mart Helme LP-le.
EKRE esimehe väitel liigub Euroopa Liit üha rohkem totalitarismi poole. "Meie tahame seda tagasi pöörata. Riiklikku regulatsiooni peab olema nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik."

Allikas: http://www.err.ee/592820/mart-helme-sonul-tuleb-eestil-el-i-toetusrahast-loobuda
_____________
Lugege lisaks SIIT.
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP