RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. mai 2017

Karm hinnang: Soomes on terrorirünnak tõenäoline, ringi liiguvad tiksuvad pommid

Soomes on väga suur terrorioht. Terrorirünnak on väga tõenäoline, kuna ringi liiguvad tiksuvad pommid, kirjeldas olukorda Soomes geopoliitika asjatundja Alan Salehzadeh.
Salehzadeh ütles intervjuus Iltalehti-TV-le, et terrorism ei lõpe kunagi sellega, et mõni terrorirühmitus likvideeritakse. „Ideoloogia ei kao vanglas ega lõppe sõjategevuse kaudu,” märkis Salehzadeh, „sõda ja võitlus tuleks suunata terrorismi tagajärgedelt terroritehaste vastu. Peaks lõpetama suurriikide sekkumise ja sõjategevuse Lähis-Idas. Vastasel korral tekib rühmitusi kogu aeg juurde.”

Lähis-Idas ei tohiks toetada šiiasid sunnide vastu ja sunnisid šiiade vastu.
Kuigi Salehzadeh ei usu vangla jõusse, siis ei taha ta näha ka seda, et potentsiaalsed terroristid Soomes vabalt ringi jalutavad. Ta ütles, et džihadistid ei peaks vabalt ringi käima. Mõned neist džihadistidest on käinud Isise ridades tapmas Süürias ja Iraagis süütuid moslemeid, tulnud seejärel Soome ja osalevad nüüd integratsiooniprotsessis. Nemad tuleks välja saata. Nad on tiksuvad pommid. Niipea, kui tuleb käsk, nad radikaliseeruvad ja teevad halba. Kõik, kes on sõdinud, peaks välja saatma. Samas on väga raske kindlaks teha, kes on sõdinud ja kes mitte.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP