RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. mai 2017

MATTI ILVES: OXFORDI ÜLIKOOLI UUSIMAD JUHENDID ÜLIÕPILASTELE

"Oxfordi Ülikooli" Võrdsuse ja mitmekesisuse osakond on andnud välja uued juhendid üliõpilastele. Üliõpilased, kes püüavad vältida silmsidet teisest rassist eakaaslastega ja ei räägi vajadusel nendega, võivad olla süüdi rassismis, ning seda võib võtta rassilise agressiooniga, mis viitab halvale vaimsele tervisele!

Võrdsuse ja mitmekesisuse osakond selgitab oma uudiskirjas, et mõned inimesed, kes teevad neid asju võib-olla täiesti heatahtlikud kuid neil oleks siiski vajalik mõista, et nad olid just põhjustanud kuriteo.

On ka mõni vastakas arvamus, näiteks dr. Joanna Williams, lektor "Kenti Ülikoolist", ütles need juhised on täiesti naeruväärsed ja teevad õpilased ülitundlikeks, ning viivad segadusse üksteisega suhtlemisel.
Dr. Williams ütles ka, et nii süüdistatakse inimesi mõttekuritegudes. Samuti on Oxfordi ülikooli juhtimisel on mindud liiga kaugele, rääkides õpilastele, kuidas nad peaksid tundma ja mõtlema.

Vaat siis, niikaugele on juba kuulsas Oxfordis tänapäeval jõutud. Ega see aeg kaugel ei ole, kui ka mõni meie agar ülikool võtab eeskuju eesrindlikust ja maailmakuulsast "Oxfordi Ülikoolist".

Kasutatud allikas: http://www.telegraph.co.uk/education/2017/04/22/students-avoid-making-eye-contact-could-guiltyof-racism-oxford/?WT.mc_id=tmg_share_tw

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP