RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. mai 2017

MATTI ILVES: PRANTSUSMAA RAHVAST PETETI PESIDENDIVALIMISTEL!

Valimiste tulemused: Prantsusmaa presidendiks valitud Macroni poolt hääletas 65,8 protsenti valijaid.

Suurim pettus oli muidugi see, kuidas sotsialistist-globalistist Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron´ist sai korraga sõltumatu tsentrist, kes oli sotsialistide valitsuse sotsist majandusminister ja veel on ta töötanud Rothschildi investeerimispangas ja varjab lisaks Wikileaksi lekitatud dokumentide andmetel oma raha Caymani saartel Prantusmaa maksuameti eest. Juba see peaks ütlema tema kohta kõik ja ta ei saa kuidagi olla "sõltumatu tsentrist".

Macroni taga ei ole ühtegi suurt parteid, kas oleksid võimelised maksma kinni tema suure ja kuluka valimiskampaania. Kust siis raha tuli? Muidugi suurpankurite klannilt!
Isegi Marine Le Pen ja Rahvusrinne pidid aga laenu võtma (Macronile aga raha kingiti, niipalju siis sõltumatusest). Prantsusmaa pangad ei andnud laenu Marine Le Pen´i Rahvusrindele (FN). Le Pen sai äraütlemise osaliseks kõikidelt Prantsusmaa pankadelt, kuhu partei nimel laenutaotlusega pöörduti, seda ütles ta intervjuus "Le Nouvel Observateur´ile".
Siis pöörduti USA, Hispaania ja Venemaa krediidiasutuste poole ja positiivselt vastas vaid Tšehhi-Vene ühispank - FCRB Bank. Ja siit sai alguse jutt Le Pen´i venemeelsusest ja vale tema valimiskampaania finantseerimisest venelaste (ta sai vaid laenu) poolt.

Nendel valimistel Marine Le Pen´i sõnul ei ole kõne all vastasseis vasak- ja parempoolsete, vaid globalistide ja patriootide vahel. Samuti on ta ütelnud, et Prantsusmaa saab igal juhul naispresidendi, kas tema, või siis Angela Merkeli! Kuna Macronist ei ole Saksamaa ülemvõimule vastuseisjat. Nigel Farage ütleb ka sõna sekka. Ta julgustab Le Pen´i jätkama ja võitma aastal 2022. Senikaua peab aga Prantsusmaa kannatama Euroopa Liidu võimu all, omama avatud piire ning üldiselt valisid prantslased viis aastat hukatust.
Feministid "Naisliikumisest Femen" avaldasid Henin-Beaumont'is meelt Marine Le Peni vastu. Isegi feministid avaldasid üllatuslikult naispresidendile  oma vastuseisu. Kus on naiste solidaarsus? See näitab, et feministid tänapäeval on vaid naiste segane, moraalitu ja mitmepalgeline poliitiline organisatsioon.

Rahvuslastele on tulemused muidugi pettumuseks, kuid midagi ei ole veel kadunud, sest ees on Itaalia valimised, kus võidavad kindlalt parempoolsed (Viie Tähe Liikumine ja Põhja Liiga), kes lubasid korraldada EList lahkumise referendumi. Saksamaa valimistest pole kahjuks midagi oodata, võib-olla ainult AfDi mõningast edu.

3 kommentaari:

Lesko 9. mai 2017, kell 20:12  

Olen nüüd paar päeva peas mõlgutanud ja üritanud järeldusele jõuda mida ometi prantslased mõtlesid kui hääletasid Makaroni poolt?!. Tegelikult on asi üsna lihtne. Olles elanudkooli lõpetanud ja töötanud juba aastaid kesk soomes siis leian siin samad jooned. soomalsed on ajupestud ja usuvad 98% mis neile meedia kurgust alla surub. ilmselt sama on konna õgijatega. loogiline mõtlemine ja faktide põhjal omale järeldusele jõudmine on täiesti hääbunud nähtus. HS ja YLE on "puhas kuld". näha oli ju tulemusi hiljutistest kohalikest valimistest.
Niikaua kui ärkamist ei toimu, pole ka muutusi oodata.
Mis puudutab globalistidele rahva poolt vastu astumist, EList riikide lahkumist ja kõike seda...siis see lõpeb ühel päeval meeletu vere valamisega. väge meeletu...

vabandan kirjavigade pärast!!!

Anonüümne 9. mai 2017, kell 21:18  

Eestlased ja üldse Ida-Euroopa veel mäletavad, kuidas ridade vahelt lugemine jms tegelikkuses käis, aga Lääne-Euroopa on muidugi ehtsad lambad.

Mulle on mitu korda öeldud, et ma pidavat tonte nägema ka seal, kus neid tegelikult ei olegi - isegi kui see on natuke tõsi, siis ikkagi on mul tavaliselt õigus.

Mis Kaimanisaarte pankadesse puutub, siis kas te saate nüüd aru, miks ja kellele neid niiväga vaja on, et mitte kuidagi loobuda ei saa? Brüssel ju tahtis maksuvabade firmade kallale minna ja Londoni City rahakeerutajad olid sellele vastu. Järgnes Brexit.
Kõik on tegelikult väga lihtne.

KLL 10. mai 2017, kell 23:06  

Ikka saab olla sõltumatu tsentrist. Sõltumatu ses mõttes, et ta oli Sotsialistliku Partei liige ainult neli aastat ja lahkus sealt juba aastal 2009 (ta läks nendega tülli, kuna oli liialt parempoolsete majanduspoliitiliste arusaamadega). Tsentrist samuti seetõttu: tema programm koosnes kombinatsioonist parem- ja vasakpoolsetest sotsiaalmajanduslikest meetmetest. Kui aga väidetakse, et tema kampaaniaraha tuli puhtalt suurpankuritelt, siis võiks sellele viidata samuti nagu ka teistele väidetele, et vältida ohtu loopida alusetuid väiteid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP