RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 24. mai 2017

Mis keelel, see meelel

Pilt nr.1: Cleon Peterson

 Mis keelel, see meelel...  ja lõuendil. Nagu ülesmaalitud ISIS. Juudisoost USA-s sündinud kunstniku Cleon Petersoni "looming" tekitab kahtlusi, mida õieti tahetakse kujutada. Soovi korral võib sealt välja lugeda valgete inimeste massimõrva, mille läbiviijaiks on neegrid.
Pilt nr.2: Hiigelmaal Eiffeli torni all

Kas neegreid sellepärast toimetataksegi nii kramplikult sadade tuhandete kaupa Euroopasse, ja nagu eelmisel nädalal selgus, nõuab  Euroopa Komisjon nende laiali jagamist üle kogu Euroopa – ka Eestisse? Neegrite kohaletoomisest vaata videot gefira.org.  Fotodelt selgub, et saabujad on eranditult meessoost ja parimas sigimiseas.
Pilt nr.3: Paaditäis neegripoisse

Kunstnik hoopleb avalikult, et tema metseenide hulgas on Rothschildide perekonna liikmed:  Ariane ja Benjamin de Rothschild. Tema east ja "loomingu"  küsitavast kunstilisest väärtusest hoolimata esitatakse seda Euroopa rahvarikkaimates paikates nagu hiigelmaal Eiffeli torni all, mille keskmes on valge naisekuju vahekorras musta negroidse figuuriga. Selle ümber tantsimas valged ja mustad inimkujutised, kes moodustavad kuusnurga, mis tähendab juudi müstikas semiitide jumalat Moolokit, kellele ohverdati lapsi. Kuusnurk on ka üleilmse sionismi ja Iisraeli riigi sümbol.
Pilt nr.4: Laste põletusohver Moolokile.

Järgnevad pildid on Cleon Petersoni "kunstiteosed". Kellel siintoodud piltidest väheks jääb, võib ilmavõrgust leida lisa.
Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

Allikad: nordfront.se ja ilmavõrk

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP