RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. mai 2017

Suurmošee kui võidu sümbol

Loodan, et meil Eestis on lõplikult maha maetud mõte rajada Lasnamäe veerele megamošee. Seda propageeriti agaralt, ent õnneks leidus Eestis otsustajaid, kes antud juhul järgisid mõistuse häält ning luba ehituseks ei saadud, kuigi projekti finantseerimisega poleks probleeme tekkinud.

Rikkad naftamaad, kes ei ole vaevunud võtma enda territooriumidele ühtegi põgenikku turvaohu pärast, annavad hea meelega oma raha rahvaste rände suunamisele ja islami levitamisele maailmas. Nii koksavadki nad kaks kärbest ühe hoobiga – hoiavad oma õue puhtana ja ühtlasi täidavad „prohvet“ Muhammedi käsku panna roheline lipp üle terve ilma lehvima.

Pahatahtlikud võivad ju öelda, et EKRE on „paari teema erakond“, mis pole esiteks tõsi. Tõsi on aga see, et EKRE on ainus erakond, kes suhtub islamismi pealetungi realistlikult, mitte targutades ja soovunelmaid lällutades nagu teised ja see näitab rahvuskonservatiivide tugevust. Kui immigratsioonikriisi taga ei nähta selle ideoloogilist olemust, on tegemist lühinägelikkusega. Ja seda teemat peab hoidma üleval täpselt nii, nagu tegi roomlaste kindral ja konsul Scipio (Publius Cornelius Scipio Africanus 236-183 eKr), kes lõpetas kõik oma sõnavõtud senatis järgmiselt: „Muuseas, Kartaago tuleb hävitada.“ Kes on enam tuttav kartaagolaste ehk foiniiklaste (Piiblis on neid nimetatud kaananlasteks) maailmavaatega see teab, et tegemist oli üsna kurja, inimohverdusi praktiseeriva, ekspansionistliku ideoloogiaga, mille üheks piltlikuks väljenduseks olid ülikute hauakambrid. Paljudele on aga jäänud ekslik mulje, et vaeste kartaagolaste näol oli tegemist ebaõiglaselt represseeritud opositsionääridega.

Süüvimata islamismi olemusse jäävad eurooplasedki väga lolli olukorda. Liberaalide meeleavaldustel kantakse transparenti: „Geid ja moslemid üheskoos rassismi vastu!“ Otsi palju tahad, kasvõi luubiga, aga nahkpüksikestes sodomiitide ja naisteks riietunud tegelaste vahel ei ole näha ühtegi pikahabemelist, koraani käes hoidvat inimest. Sest ilmselt heidavad nad parasjagu kusagilt homosid katustelt alla.

Sama lolli olukorda satub, tegelikult ka iga eurooplane (olgu poliitik või mitte), kes räägib suurmošee vajalikkusest ühiskonna tervendajana ja eurooplaste-moslemite dialoogi edendajana. Ise võib ta endaga rahul olla, ent rumala lamba sildi on ta moslemite jaoks juba endale ise külge riputanud. Sest eurooplane isegi ei tea, et moslemitel on kombeks vallutatud aladele püstitada võidu märgiks mošee.
Nii oli 1453. aastal kui türklased vallutasid Konstantinoopoli, mida nemad nüüd Istanbuliks nimetavad. Pühade Apostlite kirik tõmmati maha ning selle asemele ehitati sultan Mehmed II käsul mošee, mida tänapäeval nimetatakse „Fatihi mošeeks“. Seda linnaosa järgi, mis rajati uue pealinna administratiivseks keskuseks ja milline ta on ka tänapäeval.
Moslemid nimetavad kõiki vallutatud maade kesksetesse linnadesse ehitatud palvekodasid „Fatih’ideks.“ Võidumošeeks oli planeeritud ka rajatis ground zero piirkonda, mis jäi järgi World Trade Centeri kaksiktornidest. Ideed püüti pähe määrida islami kultuurikeskusena: 15-korruselise ehitisena koos kultuurikeskuse, islami muuseumiga, elukorteritega ja „religiooni praktiseerimise ruumidega.“ Nüüd on see idee õnneks tänuväärse vastuseisu tõttu soiku jäänud.

Eestile lähimat võidumärki planeeritakse ehitada Soome pealinna Helsingisse. Kultuuri- ja religioonifoorum „Fokus ry,“ endise nimega „Kristlik Kultuuriliit- KKL,“ mida finantseerivad moslemid ja luterlik kirik, teevad selles asjas koostööd Diakonissiasutusega, mis on viimasel ajal silma paistnud illegaalsete immigrantide protežeerimisega. Finantseerimisega on seotud suured segadused – „mitmed rahvusvahelised allikad,“ nagu avalikkusele teatatakse, ei ärata just suurt usaldust. Isegi kohalik moslemikogukond on mures, sest antud projektiga on kaasnenud igal pool äärmusliku islamismi tõus. Näiteks Soome-Bahreini selts, mis seda ettevõtmist innukalt edendab, peaks teadma, et Bahreini eliit kuulub sunniitide hulka, nagu ISISe võitlejadki.
Soome on muutunud. Kui KKL 1947. aastal loodi, oli selle eesmärgiks „edendada kristlikule maailmanägemusele põhinevat soome kultuuri ja rahvakiriku koostööd selle liikmetega.“ Ideoloogiline – kultuuriline kapitulatsioon käivad käsikäes eneseidentiteedi kadumisega. Teisiti ei ole võimalik olukord, et politsei ei julge arreteerida tänaval inimesi ahistavaid moslemimmigrante. “Sallivuse” diktatuur on teinud suurest osast inimestest arglikud lambad, kes teavad, et parimaks võimaluseks kaasaegses ühiskonnas läbi lüüa on välja lülitada oma isiklik aju ning toppida see täis “armsaid” globalistlikke, ent samas üdini võltse loosungeid.

Ligimesearmastus ei ole see kui lastakse oma kodanikke peksta, vägistada ja sellele kõigele tänutäheks minarette püstitada. Islamistid ei tahagi midagi teada teistest kultuuridest. Meie aga, kes me seisame silmitsi suure globalistide poolt mahitatud rahvasterändega, peame olema teadlikud oma oponentide mõtetest ja ideedest, sest nad on hakanud humaanseid lääneriikide seadusi kasutama enda huvides ja vägagi edukalt. Ei maksa arvata, et antud probleem Eestit ei puuduta. Alati leidub poliitikud, kes on araablaste naftadollarite eest valmis maha müüma ükskõik mille või kelle. Naiivne oleks loota, et meil Eestis selliseid poliitikuid või organisatsioone pole. Sestap tuleks illegaalset immigratsiooni organiseeriv poliitika juba eos likvideerida!

Roland Tõnisson

Allikas. http://uueduudised.ee/arvamus/suurmosee-kui-voidu-sumbol/ 
____________
Tuletan meelde, et mõned kultuuritegelased tahtsid rajada mošee juba vesilennukite angaaridesse, kus nüüd on tore meremuuseum.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 8. mai 2017, kell 17:23  

Asjalik ja tegelikkust kajastav artikkel.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP