RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. mai 2017

Tuntud ettevõtja Kersti Kracht liitub Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga

Tuntud Eesti ettevõtja Kersti Kracht kandideerib sügisel Tallinnas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna valimisnimekirjas.

Krachti sõnul on valitsuse praegune majanduspoliitika õigelt kursilt kõrvale kaldunud.
„Valitsus ei taha ega oska panna piiri laristamisele ja selle asemel tõstab makse. Kõik aktsiisitõusud maksab kinni lõpptarbija ehk tavaline inimene,“ ütles Kracht. „Praegu maksab riik näiteks lapsetoetuse välja ja siis võtab kaudselt tagasi. Ka maksuvaba miinimum 500 eurot on juba tänaste maksutõusudega ära võetud,“ selgitab Kracht.

Krachti meelest tuleks üle vaadata kütuse, lahja alkoholi ja gaasi aktsiis ning elektrivõrgu tasud, mis löövad tarbija rahakohti pihta ja halvendavad ettevõtluskeskkonda.
„Olen mures mikroettevõtluse käekäigu pärast Läti piiri ääres. Samuti on mõistetamatu, miks ettevõtted nagu Eesti Energia ja Elektrilevi, mis varustavad eestimaalasi elektriga, peavad teenima astronoomilisi kasumeid, mis tulevad meie tarbijate taskust.“

Kracht on aktiivselt sõna võtnud praeguse Rail Balticu projekti vastu. „Rail Balticu ehitamisega võtab riik endale määramata suurusega rahalise kohustuse, mida ei saa heaks kiita Eesti inimene ega Eesti ettevõtja. Raha matmine sohu on kuritegu, eriti kui silmapiiril on moodne tehnoloogia nagu Hyperloop.“

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme ütles, et tal on Krachti liitumise üle hea meel, sest ettevõtluse valdkonnas on tegemist väga kogenud asjatundjaga. „Kersti Kracht lisab meie erakonnale olulisel määral majandusalast kompetentsi,“ märkis Helme.
Kersti Kracht on ettevõtjana tegutsenud alates 1987. aastast. Ühtlasi on ta Eesti väike- ja keskmiste ettevõtjate assotsiatsiooni (EVEA) president. Varem on Kracht olnud EVEA asepresident ja juhtinud aastaid Eesti Naisettevõtjate Liidu tegevust.

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/tuntud-ettevotja-kersti-kracht-liitub-eesti-konservatiivse-rahvaerakonnaga/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP