RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 31. mai 2013

Aivar Aaslo FaceBook´is

-Kust tulevad eesti ühiskonnas marksistlikud ideed? (terminid "võõraviha", "multikultuursus", "rassism", "sallivus")
Tallinna Ülikoolist loomulikult (TLÜ - Tallinna Leninlik Ülikool)

kommentaar Postimehest
Mart Arold 21.05.2013 17:15
Kunagi sain niisuguse aruka kirja, mida ei väsi kordamast.

Selgituseks nii palju, et 1940.--1960. aastail lõi kamp Ameerika meepottide juurde pagenud Saksa juute (Marcuse, Frankfurter, Horkheimer jt) neomarksistliku ideoloogia, mille esimeseks tuleprooviks olid 1968. a noortemässud ning mis nüüdseks valitseb kogu maailma. Nende põhiteesiks oli väide, et Marxi klassivõitluse idee (vaesed rikaste kallale) on vananenud ega toimi enam.

Proletariaat tuleb asendada uute revolutsiooniliste klassidega, milleks kõlbavad suvalised inimrühmad. Ja läks lahti --- noored vanade kallale, naised meeste kallale, värvilised valgete kallale, perverdid normaalsete kallale, mittesuitsetajad suitsetajate kallale jne jne. Ühtlasi kummutati kõik moraalireeglid, mida ka noor Vooglaid kinnitab. Algselt marksistlikult baasilt lähtuvana on see põrgu nüüd omandanud vanad ja läbiproovitud meetodid, mille põhjal saab teda nimetada neobolshevismiks. Asja teeb naljakaks see, et nende kõige vihasemad kriitikud olid Kremli jurakad, Läänes võeti see ideoloogia vaimustusest ulgudes vastu ja poole sajandi jooksul ongi "imeilus uus maailm" teoks saanud.
-----
Olgu lisatud, et TLÜsse, mis on korraga mii Tallinna Libaülikool kui ka Tallinna Leninlik Ülikool, on kokku korjatud ENSV kõrgkoolide "punateaduste" õppejõud, kes nüüd ülipüüdlikult kasvatavad uusi juunikommuniste.

Mis puutub minu "teadusliku kommunismi" eksamisse, siis nüüdseks olen välja selgitanud, et tegin selle omaaegsele HP mõrtsukale, tragile komnoorele 1940. aastast.

Artikli link:  http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/inimoiguste-keskus-vooraviha-peab-saama-uhiskonnas-selge-ja-uhemottelise-hukkamoistu.d?id=66206908

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP