RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 21. mai 2013

MATTI ILVES: KES EI TÖÖTA SEE EI SÖÖ!

Teame kõik seda nõukogude ajast pärit populaarset hüüdlauset. Nüüd paraku on need ajad tagasi tulemas. Nimelt teatas ühes Vikerraadio saates europarlamendi saadik vabamüürlane Indrek Tarand: "Vanasti töötati selleks, et saada süüa! Aga nüüd küsivad töötajad suurt palka ja vastasel juhul keelduvad tööle asumast. Süüa saavad nad näiteks Toidupangast" - tsitaat mälu järgi.

Vaat kuhu siis on koer maetud, uusaadlile on vastukarva ühiskondlikel alustel tegutsev Toidupnak ja see rikub nende arvates meie odava tööjõu lõplikult ära. Olen kuulnud juba varem, et valitsusringkonnad ei vaata sellele abiorganisatsioonile sugugi hea pilguga.

Eurosaadikud, riigijuhid ning Riigikogu liikmed elavad meil mingis väljamõeldud maailmas ja isegi Eesti Toidupanga asutaja Piet Boerefijn pidi tulema siia välismaalt, Hollandist.
Terava ja hooliva pilguga nägi ta kohe siinset olukorda ja mainis kahetsusega: "Nii väike riik ja nii palju vaeseid!" Kahjuks tegutseb toidupank ainult suuremates linnades, aga toidujagamiskohti ja abistajaid tuleb siiski pidevalt juurde.

Laste ombutsmani andmetel elab üks kolmandik Eesti lapsi vaesuses ja 1/4 neist ei saa kõhtu kunagi täis. Riik eraldab koolitoidule näruselt vähe raha, 1.-9. klassis õppiva lapse kohta vaid 78 senti, mis on toiduainete pideva hinnatõsu tingimustes ilmselgelt vähe. Gümnaasiumiklassides õppijad peavad aga kuidagi ise läbi ajama.
Need on vaid lapsed ja õpilased, aga on veel suur töötute armee (praegu üle 10% tööealistest), keda eelkõige ka Tarand silmas pidas.
_________________
Nüüd on veel tulnud ka küllalt imelik uudis. Nimelt tahab Vaba Isamaaline Kodanik (VIK) esitada Tarandi kohalikel valimistel Tallinna linnapea kandidaadiks . Sellega paljastab VIK, tegelikult IRL-i kloon, lõplikult enda näo - tahtes pealinnas võimule upitada tuntud globalistide kannupoissi.
Värske teade: Tarand õnneks keeldus kandideerimast.

1 kommentaari:

Anonüümne 21. mai 2013, kell 14:52  

Igale kodanikule kodanikupalk ja nii on ka riigil tulevikku. Hetkel on riik minetanud oma rolli kodanike eest hoolitsemisel.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP