RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 22. mai 2013

Eurosotsialismi päikeseseäras - MAI 2013

Ise tegi, Ise tegi ... sotside loogika

Euroopa üks tuntumaid sotsialiste - Prantsusmaa vasakpoolse võimupoliitika juht Hollande "hiilgab" oma käsitlustes ja hinnagutes moel, mis mõne tõsisema majandusinimese pisarateni naerma ajaks, kui kõik liiga tõsine poleks.
Ei ole selge, mida mõtleb sotsialistist president Hollande Euroopa identiteedi all, kuid varasemate väljaütlemiste taustal võib eeldada, et ta mõtleb Euroopa sotsialistlikku arenguteed, mida erinevates poliitilistes sõnastustes ka sotsiaalseks või ka sotsiaaldemokraatlikuks nimetatakse.
Oma värsketes ütlemistes kurdab prantsuse esisotsialist, et majandussurutis ohustab Euroopa identiteedi aluseid. Tegemist on erakordse leiuga, kuivõrd nimetatud surutis on ise põhjustatud Euroopas valitsevast vasakpoolsest majanduspoliitikast.
Seega saab ju tõlkida Hollande sõnu selliselt, et sotsialistliku majanduspoliitika poolt esile kutsutud majanduskriis ohustab Euroopa sotsialismipürgimusi ning selle sotsiaalseid aluseid.
Rosinaks absurditordile on ka Hollande rõõmus märkus, mille kohaselt ta näeb head märki - õnneks Euroopa Komisjon on hakanud aru saama range eelarvepoliitika ohtudest. Seega esitab prantsuse tipp-sotsialist üleskutse ja julgustuse neile, kes soosivad jätkuvat raiskamist ning lõtva eelarvekontrolli.
Ilmselt habemikest viisnurkade ja sirbivasaratega varustatud minevikuvaimud tõusevad rõõmsas elevuses haudadest ja saadavad kombekalt kestvaid kiiduavaldusi seltsimees Hollande poole.

Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP