RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 26. mai 2013

EUGEN VEGES: Võimerakond plaksutab käsi ja mõnitab kodanikke

Peaminister koos Reformierakonnaga on Eestis toimuvate protsesside üle uhke. Võimuerakonna üldkoosoleku toimumispaik Tartus on ehitud vaesust ülistavate loosungitega, meediale jagatavad repliigid väljendavad rahulolu.
Viskame pilgu eestlaste rahakotti. 2013. aasta I kvartalis teeniti 900 eurost keskmist brutopalka (sisaldab maksusid) (Statistikaamet). Avalikus sektoris oli see 918 eurot, erasektoris 894 eurot. Avalikus sektoris (riigisektoris) teenitakse endiselt erasektorist kõrgemat palka, nauditakse pikemaid puhkuseid.
Eesti hindade juures pole keskmise palgaga toime tulek lihtne. Vähemalt mitte siis, kui soovitakse majanduskaaslastega samaväärset elu elada. 

14 protsenti (80 000) palgasaajatest teenib aga miinimumpalka - brutoarvestuses (sisaldab maksusid) 320 eurot, netoarvestuses (kätte) 272 eurot. Õudne! 

Riik (Reformierakonna üldkoosolekul osalejad on esindajad), nõuab miinimumpalga saajatelt lisaks tööjõumaksudele käibemaksu (viiendik sissetulekust) ja  aktsiisi.

Kodanikud põgenevad riigist, võimuerakond on uhke. Üle veerandi Eestimaa lastest elab vaesuses, saja tuhande arved on (kohtutäituri poolt) arestitud, paljud pered on (ühe poole välismaal töötamise tõttu) lõhutud, võimerakond plaksutab käsi ja mõnitab kodanikke.

Allikas: http://eveges.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP